Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: ADDA - Șampania Mea

Adda a lansat videoclipul noului single ”Șampania mea”. Piesa este compusă de artistă împreună cu George Idriceanu, Ionuț Vasilache și Andrei Bera.

”Dragii mei, 2016 a fost anul schimbărilor, iar acum, în decembrie, vă prezint prima piesă din studioul Baladda Records!

Asta-i ”Șampania Mea”! Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, iubit și suportat la bine, dar mai ales la greu. Fără voi, nu reușeam nimic! Le mulțumesc și celor care mi-au pus piedici. M-au făcut mai puternică!

Și cum apune soarele apune anul. Răsare altul și mai bun la anul. Și dacă nu, în anul următor sperăm să fie și mai bine. Noi mergem înainte, așteptând zile senine!”, a scris Adda pe pagina de Facebook.

Piesa ”Șampania Mea” este mixată și masterizată de Mădălin Roșioru. Melodia este acompaniată de un videoclip ce cuprinde secvențe din clipuri ale artistei lansate anterior.

Anul acesta, Adda a intrat în cel de-al 2-lea sezon ”Stările ADDEI”, un proiect complex care a luat naștere în studiourile Baladda Records și Lite Music. În cadrul acestui proiect au fost lansate piese ca ”Raza mea de soare”, ”Să îmi vindeci inima” și ”3 Ianuarie” feat. Fata cu Chitara.

Citește mai multe despre ADDA
Videoclipuri cu ADDA
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE