BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Videoclip oficial: Ackym & Adrian Sina feat. Sandra N - Să mă săruți

Ackym, Adrian Sina și Sandra N au lansat videoclipul noului single ”Să mă săruți”. Vizualul a fost realizat de echipa NGM Creative, cu care Adrian a colaborat constant în ultimii ani.

Adrian Sină, a cărui an a început cu concerte bifate în Bulgaria, Azerbaijian, Tajikistan, Pakistan, Dubai, este un James Bond modern în cel mai nou videoclip realizat pentru piesa “Să Mă Săruți”, o producție muzicală realizată în studiourile Akcent Music.

Piesa “Să Mă Săruți” este cel de-al cincelea single oficial al lui Ackym, producătorul muzical care a obișnuit publicul cu sound-ul său inovator, apreciat atât în cluburi, cât și pe radio. Vocile calde ale Sandrei N și a lui Adrian completează vibe-ul de club al piesei, punctat armonios de folosirea unor instrumente inedite.

Videoclipul piesei “Să Mă Săruți” a fost realizat de echipa NGM Creative, cu care Adrian a colaborat constant pe parcursul ultimilor ani. Vizualul introduce publicul într-o atmosferă aristocrată, în care Adrian Sină joacă rolul unui James Bond îndrăgostit de Sandra N, care surprinde cu un look nou, provocator.

Producția videoclipului a durat câteva săptămâni, echipa lucrând la cele mai mici detalii ca totul să arate perfect.

"A fost o super provocare acest videoclip care te introduce într-o atmosferă de petrecere luxurianta gen “Marele Gatsby” sau “James Bond” cu femei frumoase și bărbați puși la patru ace. Pentru a crea o atmosfera grandioasă, am avut pe set în jur de 150 de figuranti și multe sticle de șampanie Martini. "Să mă Saruti" este o super piesă, care beneficiază de un videoclip pe măsură!" declara Adrian.

Citește mai multe despre AckymAdrian SinaSandra N
Videoclipuri cu AckymAdrian SinaSandra N
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE