Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Videoclip oficial: Ackym & Adrian Sina feat. Sandra N - Să mă săruți

Ackym, Adrian Sina și Sandra N au lansat videoclipul noului single ”Să mă săruți”. Vizualul a fost realizat de echipa NGM Creative, cu care Adrian a colaborat constant în ultimii ani.

Adrian Sină, a cărui an a început cu concerte bifate în Bulgaria, Azerbaijian, Tajikistan, Pakistan, Dubai, este un James Bond modern în cel mai nou videoclip realizat pentru piesa “Să Mă Săruți”, o producție muzicală realizată în studiourile Akcent Music.

Piesa “Să Mă Săruți” este cel de-al cincelea single oficial al lui Ackym, producătorul muzical care a obișnuit publicul cu sound-ul său inovator, apreciat atât în cluburi, cât și pe radio. Vocile calde ale Sandrei N și a lui Adrian completează vibe-ul de club al piesei, punctat armonios de folosirea unor instrumente inedite.

Videoclipul piesei “Să Mă Săruți” a fost realizat de echipa NGM Creative, cu care Adrian a colaborat constant pe parcursul ultimilor ani. Vizualul introduce publicul într-o atmosferă aristocrată, în care Adrian Sină joacă rolul unui James Bond îndrăgostit de Sandra N, care surprinde cu un look nou, provocator.

Producția videoclipului a durat câteva săptămâni, echipa lucrând la cele mai mici detalii ca totul să arate perfect.

"A fost o super provocare acest videoclip care te introduce într-o atmosferă de petrecere luxurianta gen “Marele Gatsby” sau “James Bond” cu femei frumoase și bărbați puși la patru ace. Pentru a crea o atmosfera grandioasă, am avut pe set în jur de 150 de figuranti și multe sticle de șampanie Martini. "Să mă Saruti" este o super piesă, care beneficiază de un videoclip pe măsură!" declara Adrian.

Citește mai multe despre AckymAdrian SinaSandra N
Videoclipuri cu AckymAdrian SinaSandra N
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE