Urmărește-ne în Social Media

Ackym & Adrian Sina feat. Sandra N - Să mă săruți

Ackym, Adrian Sina și Sandra N au lansat videoclipul noului single ”Să mă săruți”. Vizualul a fost realizat de echipa NGM Creative, cu care Adrian a colaborat constant în ultimii ani.

Adrian Sină, a cărui an a început cu concerte bifate în Bulgaria, Azerbaijian, Tajikistan, Pakistan, Dubai, este un James Bond modern în cel mai nou videoclip realizat pentru piesa Să Mă Săruți, o producție muzicală realizată în studiourile Akcent Music.

Piesa Să Mă Săruți este cel de-al cincelea single oficial al lui Ackym, producătorul muzical care a obișnuit publicul cu sound-ul său inovator, apreciat atât în cluburi, cât și pe radio. Vocile calde ale Sandrei N și a lui Adrian completează vibe-ul de club al piesei, punctat armonios de folosirea unor instrumente inedite.

Videoclipul piesei Să Mă Săruți a fost realizat de echipa NGM Creative, cu care Adrian a colaborat constant pe parcursul ultimilor ani. Vizualul introduce publicul într-o atmosferă aristocrată, în care Adrian Sină joacă rolul unui James Bond îndrăgostit de Sandra N, care surprinde cu un look nou, provocator.

Producția videoclipului a durat câteva săptămâni, echipa lucrând la cele mai mici detalii ca totul să arate perfect.

"A fost o super provocare acest videoclip care te introduce într-o atmosferă de petrecere luxurianta gen Marele Gatsby sau James Bond cu femei frumoase și bărbați puși la patru ace. Pentru a crea o atmosfera grandioasă, am avut pe set în jur de 150 de figuranti și multe sticle de șampanie Martini. "Să mă Saruti" este o super piesă, care beneficiază de un videoclip pe măsură!" declara Adrian.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3