Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: A Perfect Circle - The Doomed

Trupa A Perfect Circle a lansat un videoclip dramatic pentru piesa ”The Doomed”. Regizat de Jeremy Danger și Travis Shinn, clipul ne oferă prim-planuri cu fiecare membru al trupei, de la solistul Maynard James Keenan și chitariștii Billy Howerdel și James Iha, la basistul Matt McJunkins și toboșarul Jeff Friedl.
Urmărește-ne pe

"Au trecut 14 ani de când am lansat ”eMOTIVe”. Era așteptată de multă vreme o nouă lansare. În lumina acestui climat polarizat social, spiritual și politic, noi, artiștii, ar trebui să ne deschidem gurile mari pentru a lumina calea cu ceva mai multă putere", a comentat Keenan într-un interviu acordat revistei Revolver.

Noua piesă ”The Doomed” va fi inclusă pe următorul album al formației, despre care nu se cunosc încă foarte multe detalii. Discul va fi lansat la începutul anului viitor, titlul și tracklistul rămânând în continuare un mister.

Câteva piese noi au fost dezvăluite publicului în cadrul ultimelor concerte, fanii având astfel ocazia să asculte "Feathers" şi "Hourglass".

În prezent, A Perfect Circle  se află pe finalul unui turneu desfășurat în America de Nord. Trupa va încheia anul cu un concert pe 4 decembrie în Eugene, Oregon, anul viitor având  show-uri programate în Suedia, Norvegia și Marea Britanie.

Citește mai multe despre A Perfect Circle
Videoclipuri cu A Perfect Circle
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE