Urmărește-ne în Social Media

Olly Murs - Grow Up

Olly Murs a lansat videoclipul noului single ”Grow Up”. Piesa este extrasă de pe albumul ”24HRS”.

Artistul britanic Olly Murs a lansat un nou single. Intitulat "Grow Up", acesta a fost compus de Olly împreună cu Steve Robson, Camille Purcell și Wayne Hector, vechii și bunii colaboratori ai artistului. Melodia este acompaniată de un videoclip hazliu, în regia lui Jim Canty.

Single-ul ”Grow Up” este inclus pe albumul ”24HRS”, cel de-al 5-lea material de studio al lui Olly Murs. Discul va fi lansat pe 11 noiembrie 2016.

Tracklist ”24HRS” - Olly Murs:

Standard:

 1. You Don’t Know Love
 2. Years & Years
 3. Grow Up
 4. Unpredictable
 5. Back Around
 6. Deeper
 7. 24 Hrs
 8. Private
 9. Love You More
 10. Read My Mind
 11. Better Than Me
 12. Flaws

Deluxe:

 1. That Girl
 2. Before You Go
 3. Better Without You
 4. How Much For Your Love

Olly Murs a evoluat mult în industria muzicală. De la participarea din 2009 la X Factor UK, artistul britanic a lansat 4 albume de studio, ce s-au vândut la nivel internațional în peste 10 milioane de copii. Primul său disc, lansat în 2010, a debutat pe poziția a doua în UK Albums Chart, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume ale anului. Performanța aceasta a fost depășită cu cel de-al doilea material de studio, ”In Case You Didn’t Know”, ce a reușit să urce încă o treaptă în clasament, aducându-i lui Olly Murs primul album Number One în Marea Britanie. A urmat apoi discul ”Right Place Right Time”, ce a inclus hitul „Troublemaker„.

După 3 albume lansate în 3 ani, Olly Murs și-a îngăduit un moment de respiro. Cel mai recent disc, „Never Been Better”, a apărut pe piață la o distanță de 2 ani de la materialul precedent. Albumul a fost lansat în noiembrie 2014, debutând pe prima poziție în topul discurilor din UK. De pe acest LP au fost extrase single-urile "Wrapped Up", ”Seasons” și ”Up”.

Comentarii