Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Vescan - Tic-Tac (feat. Mahia Beldo)

Vescan și Mahia Beldo au lansat videoclipul noului single, „Tic-Tac”. Piesa este inclusă în proiectul XsessionMUSICVLOG, o sesiune de înregistrări ce se derulează săptămânal pe parcursul anului 2016.

„TIC-TAC” aduce cu sine o nouă colaborare a lui Vescan cu vechiul său prieten, compozitor, producător și solist – Mahia Beldo – cel alături de care a lansat majoritatea succeselor din ultimii ani. Piesa beneficiază și de aportul creativ al unui alt prieten din perioada underground a rapperului - Exo, cunoscut și sub numele artistic Alama.

Noua piesă a fost compusă de Daniel Leonard Vescan (Vescan), produsă de Mihai Boldea (Mahia Beldo), iar de mix și mastering s-a ocupat tot acesta. Videoclipul a fost realizat de Claudiu Stan, fiind filmat la răsărit pe litoralul românesc. După succesul repurtat în ultimii ani cu „Piesa mea preferată”, „În dreapta ta”, „Poză de album” (alături de Mellina), „Al tău împiedicat” și „Las-o”, Vescan vine în atenție publicului cu o nouă piesă, mai matură „TIC-TAC”, care subliniază trecerea timpului.

„Puteți realiza că vă treziți bătrâni dar ați adormit tineri?”, spune Vescan

Citește mai multe despre Vescan
Videoclipuri cu Vescan
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE