Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Vescan - Tic-Tac (feat. Mahia Beldo)

Vescan și Mahia Beldo au lansat videoclipul noului single, „Tic-Tac”. Piesa este inclusă în proiectul XsessionMUSICVLOG, o sesiune de înregistrări ce se derulează săptămânal pe parcursul anului 2016.

„TIC-TAC” aduce cu sine o nouă colaborare a lui Vescan cu vechiul său prieten, compozitor, producător și solist – Mahia Beldo – cel alături de care a lansat majoritatea succeselor din ultimii ani. Piesa beneficiază și de aportul creativ al unui alt prieten din perioada underground a rapperului - Exo, cunoscut și sub numele artistic Alama.

Noua piesă a fost compusă de Daniel Leonard Vescan (Vescan), produsă de Mihai Boldea (Mahia Beldo), iar de mix și mastering s-a ocupat tot acesta. Videoclipul a fost realizat de Claudiu Stan, fiind filmat la răsărit pe litoralul românesc. După succesul repurtat în ultimii ani cu „Piesa mea preferată”, „În dreapta ta”, „Poză de album” (alături de Mellina), „Al tău împiedicat” și „Las-o”, Vescan vine în atenție publicului cu o nouă piesă, mai matură „TIC-TAC”, care subliniază trecerea timpului.

„Puteți realiza că vă treziți bătrâni dar ați adormit tineri?”, spune Vescan

Citește mai multe despre Vescan
Videoclipuri cu Vescan
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE