Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Vescan - Tic-Tac (feat. Mahia Beldo)

Vescan și Mahia Beldo au lansat videoclipul noului single, „Tic-Tac”. Piesa este inclusă în proiectul XsessionMUSICVLOG, o sesiune de înregistrări ce se derulează săptămânal pe parcursul anului 2016.

„TIC-TAC” aduce cu sine o nouă colaborare a lui Vescan cu vechiul său prieten, compozitor, producător și solist – Mahia Beldo – cel alături de care a lansat majoritatea succeselor din ultimii ani. Piesa beneficiază și de aportul creativ al unui alt prieten din perioada underground a rapperului - Exo, cunoscut și sub numele artistic Alama.

Noua piesă a fost compusă de Daniel Leonard Vescan (Vescan), produsă de Mihai Boldea (Mahia Beldo), iar de mix și mastering s-a ocupat tot acesta. Videoclipul a fost realizat de Claudiu Stan, fiind filmat la răsărit pe litoralul românesc. După succesul repurtat în ultimii ani cu „Piesa mea preferată”, „În dreapta ta”, „Poză de album” (alături de Mellina), „Al tău împiedicat” și „Las-o”, Vescan vine în atenție publicului cu o nouă piesă, mai matură „TIC-TAC”, care subliniază trecerea timpului.

„Puteți realiza că vă treziți bătrâni dar ați adormit tineri?”, spune Vescan

Citește mai multe despre Vescan
Videoclipuri cu Vescan
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE