Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Videoclip oficial: Vescan - Te Întorci Acasă... (feat. Aris)

În prag de sărbători Vescan şi Aris spun o poveste tristă, dar foarte reală, prin piesa "Te Întorci Acasă...". Melodia primeşte un videoclip pe care îl puteţi viziona mai jos.

Vescan a avut parte un an ocupat, artistul rap colaborând cu Mahia Beldo pe creaţia "Plecaţi din capul meu", dar şi cu Sişu şi DJ Wicked în "Pe Minus Mereu". De această dată muzicianul realizează un featuring cu Aris, pe single-ul "Te Întorci Acasă...". E povestea clasică a românilor plecaţi peste hotare, care se întorc acasă pentru a îi regăsi pe cei dragi de sărbători.

Rapperul cântă despre iluzia clasică a "câinilor cu covrigi în coadă", despre visele înalte şi "românii care se pricep la toate". Cu toate aceste aspiraţii înalte şi reuşite, românii de peste hotare au un ghimpe care îi apasă şi anume dorul. Acesta e scos în evidenţă de către vocea visătoare a lui Aris. Artista face vocalize la refren, amintind de marile colaborări rap cu voci feminine din istoria muzicii româneşti.

Fie că e vorba despre Loredana şi B.U.G. Mafia sau R.A.C.L.A. şi Anda Adam, astfel de hibrizi muzicali au stârnit mereu pasiunile fanilor. Spre finalul piesei Vescan are un flow excelent şi realist despre situaţia actuală, aminteşte de faimosul #rezist şi de problemele fiecărei familii autohtone. Negativul pe bază de chitară acustică şi bas sacadat urcă în BPM spre o serie de sample-uri electronice.

Vescan este un artist hip-hop din Cluj Napoca, un tânăr de 30 de ani, care a pornit la drum prin colaborări cu Kamelia, Alina Eremia şi Ligia. "Te Întorci Acasă..." este un single extras de pe albumul "Muzică sau Nebunie"". Single-ul titular al acelui release a fost lansat cu Mahia Beldo şi DJ Wicked în 2014.

Citește mai multe despre ArisVescan
Videoclipuri cu ArisVescan
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE