Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Vescan feat. Florin Ristei - Las-o... (Xsession Version)

Vescan a colaborat cu Florin Ristei pentru noul single “Las-o…”. Piesa este inclusă în proiectul XsessionMUSICVLOG, o sesiune de înregistrări ce se derulează săptămânal pe parcursul anului 2016.

Piesa ”Las-o…” este compusă de Mahia Beldo, iar versurile scrise de Vescan sunt de fapt o conversație crudă între doi prieteni ce se cunosc de-o viață.

“Cu riscul de a mă repeta, vreau să cred că facem muzică după suflet, nu după modă. Avem prea multe piese bune și tot proiectul Xsession vine ca o mare provocare pentru toată echipa noastră. "Las-o…" este o piesă inspirată din realitate, din povestea unui prieten pe care-l cunosc de când mă știu. Sunt sigur că mai sunt și alții care trăiesc momentele astea, momente în care nesimțirea depășește limitele... Florin Ristei este după părerea mea în topul talentelor adevărate din România, un artist complet, iar experiența sa de atâția ani în muzică își spune cuvântul asupra interpretarii lui. Cred că este cel mai potrivit pentru această piesă.” - Vescan

"Întotdeauna am fost fan muzică buna, indiferent de stil. Pentru unii poate părea ciudată colaborarea asta, alții s-ar putea întreba de ce n-am scos piesa cu FreeStay. Tot ce știu este că Vescan m-a întrebat dacă vreau să cânt refrenul piesei lui. A dat play, mi-a placut instant, am tras vocea cum am știut eu mai bine, și de-aici încolo vă las pe voi să spuneți ce a ieșit. Mă bucur atunci când, dintr-o fuziune de 2 stiluri diferite iese un produs de care pot fi mândru. “Las-o…” este o piesă în care cred, care îmi place, care are o poveste și în care mă regăsesc … din când în când." - Florin Ristei

Vescan va lansa câte o piesă în fiecare săptămână din 2016 în cadrul XsessionMUSICVLOG. Artistul este cunsocut pentru hit-uri precum: “Al tău impiedicat”, “Poză de album”, “În dreapta ta” sau “Piesa mea preferată”.

Florin Ristei alături de propria trupă - Freestay vine după o altă colaborare cu Mahia Beldo și Vescan pentru piesa “Trebuia să fii tu”, lansată anul trecut.

Citește mai multe despre Florin RisteiVescan
Videoclipuri cu Florin RisteiVescan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE