BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Vescan feat. Sişu Tudor & Dj Wicked - Pe minus mereu

Proiectul Xsession s-a bucurat de mare succes cu ultimele sale release-uri şi revine în actualitate prin Xsession 3, odată cu piesa "Pe minus mereu". Melodia reprezintă fructul colaborării dintre Vescan, Sişu Tudor şi DJ Wicked.

Textul le aparţine lui Vescan şi Sişu Tudor, iar scratch-urile ca în epoca de aur hip-hop vin de la DJ Wicked. De regia clipului cu iz urban s-a ocupat Claudiu Stan, aka Eu Sunt Vision. "Pe Minus Mereu" spunea povestea unui univers modern, în care "banii se fac greu". Sişu îşi scuipă rimele direct din Sălăjan, lângă un perete cu grafitti.

Artistul rămâne prolific după lansarea albumului "Codul Bunelor Maniere", împreună cu Puya, prin reunirea La Familia. Basul distinctiv al noii piese pare ideal de testat un woofer proaspăt montat pe un automobil, răzbătând în toate blocurile din cartier. E interesant contrastul mediului luminos din Cluj-Napoca, unde cântă Vescan, versus zona "de cartier" în care îl vedem pe Sişu.

"Pe Minus Mereu" este produsă şi compusă de către Mahia Beldo în studiourile Scandalos Music. Sişu Tudor a avut următoarele de spus despre această creaţie:

E bine că Vescan revine de unde a plecat. Venim din acelaşi loc cu toţii, din locul unde e o competiţie mai mult sau mai puţin artificială şi încercam să nu ne pierdem identitatea în lumea asta unde valorile sunt impuse nu construite

De la Vescan am aflat cum a venit inspiraţia pentru piesă:

Am scris piesa acum câteva luni într-o seară în care am constatat că toată lumea e ''pe minus mereu'' în timp ce toate se mişcă rapid în jurul nostru. E o piesă în care mă regăsesc în totalitate şi mă bucur mult că am reuşit să filmăm în Cluj-Napoca o mare parte din videoclip pentru că am crescut pe străzile astea, ştiu fiecare centimetru şi de fiecare dată am o mare plăcere să ajung în locurile copilăriei.

Colaborarea cu Sişu Tudor şi Dj Wicked a fost exact de ce avea piesa nevoie #LaFamilia şi mă bucur mult să-i am ca invitaţi, îmi doream de când mi-am început cariera o colaborare de genul ăsta.

În studio totul a decurs rapid şi spontan, toate merg ca pe roate când vorbeşti aceeaşi limbă: MUZICA.

Proiectul Xsession Music Vlog continuă, cu alte piese semnate Mahia Beldo şi Vescan, ce vor fi lansate în următoarele săptămâni.

Citește mai multe despre Sișu TudorVescan
Videoclipuri cu Sișu TudorVescan
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE