Urmărește-ne în Social Media

Vescan feat. Mahia Beldo - Plecaţi din capul meu

Vescan şi Mahia Beldo au lansat o piesă proaspătă la început de vară, "Plecaţi din capul meu". Melodia introspectivă a primit un videoclip în regia lui Claudiu Stan (Eu Sunt Vision). Clipul poate fi urmărit mai jos.

Vescan şi Mahia Beldo sunt 2 ardeleni care au sosit la Bucureşti în anul 2013 pentru a face muzică. Au urmat hituri precum "În dreapta ta", "Al tău împiedicat", "Las-o" sau "Fraiero". Băieţii au colaborat cu artişti locali populari precum Puya, Alina Eremia sau Florin Ristei. "Plecaţi din capul meu" face parte din Xsession 3, o serie de creaţii multimedia, pe bază de muzică, video şi vlog.

Proiectul Xession 2 fusese iniţiat de Puya şi Vescan şi l-a avut tot pe Claudiu Stan responsabil cu imaginea. În noua piesă protagoniştii îşi pun întrebări existenţiale şi încearcă să se lepede de tentaţii şi păcate. Filmarea îi prezintă în tuneluri întunecate şi locuri părăsite. Duo-ul este foarte prolific, având zeci de materiale de studio gata de lansare. Vescan a avut următoarele de spus despre acest release:

"Plecaţi din capul meu" este piesa care poate defini pe oricine şi are la bază simpla idee de RĂU vs BINE. Fiecare dintre noi, în nebunia noastră, suntem zilnic influenţaţi de personalităţile noastre, uneori încercam să fim cei mai buni oameni iar alte dăţi suntem egoişti şi lacomi.

Să te plasezi la mijloc e cel mai greu atunci când vocile din capul tău îşi dau mereu cu părerea. E o piesă de care eu, Mahia Beldo şi restul echipei suntem foarte mândri şi la care am lucrat cu mult suflet. Peace and love!

Mahia Beldo a declarat despre melodie:

Am luat piesa asta foarte personal şi am încercat să mă eliberez prin ea. Eu mă regăsesc total. Este foarte sinceră şi sper ca şi publicul să simtă asta.

Piesa "Plecaţi din capul meu" a fost compusă încă de anul trecut în studioul Scandalos Music. Va ajunge pe un viitor EP semnat Vescan, care va sosi în 2017. Următoarele săptămâni ne vor mai aduce piese în cadrul Xsession Music Vlog, create de către artist.

Comentarii