Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Vescan feat. Ligia - Al tău împiedicat

Vescan și Ligia au lansat videoclip piesei ”Al tău împiedicat” care prezintă o frumoasă poveste de dragoste, probabil trăită de multe cupluri. Videoclipul a fost realizat de Vision Production.
Urmărește-ne pe

Vescan şi Ligia lansează un nou videoclip, pentru piesa “Al tău împiedicat”, o coproducţie MusicExpertCompany/ MediaPro Music. Noul single spune o frumoasă poveste de dragoste, care cu siguranţă a fost trăită în orice cuplu.

Cei doi artişti nu sunt la prima colaborare, aceştia înregistrând mai multe melodii în trecut, pe vremea când amândoi locuiau în Cluj, piesele vechi bucurându-se de un real succes în rândul fanilor.

“‘Al tău împiedicat’ este o piesă foarte specială pentru mine, încă din prima clipă în care am ascultat-o mi s-a făcut pielea de găină. Având în vedere că eu şi Vescan am mai colaborat în trecut, am avut o chimie excelentă, se pare că şi de data asta s-au aliniat astrele şi am reuşit să facem un single de care sunt foarte mândră. Piesa are un mesaj puternic în care sunt convinsă că ascultătorii se vor regăsi, abia aştept să ascult părerile lor!”, a spus Ligia.

“După mulţi ani, mi-am unit din nou forţele cu Ligia pentru această piesă, la care am lucrat cu drag şi spor alături de ‘gaşca’ din care fac parte, Scandalos MusicMusicExpertCompany. Produsă de ‘magicianul’ Mahia Beldo, ajutat şi de Doddy cu un refren mare, am apărut eu cu strofele, iar David DJ a întregit sound-ul. A ieşit o nebunie!”, a spus Vescan.

Videoclipul a fost realizat de Vision Production, iar Ligia a venit cu trupa proprie şi au cântat piesa live, pe tot parcursul filmărilor.

Citește mai multe despre Vescan
Videoclipuri cu Vescan
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE