Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Vescan - Dansul Banilor feat. Mahia Beldo

Lumea materialistă care ne înconjoară primeşte o critică aprigă din partea lui Vescan şi Mahia Beldo, în noua piesă "Dansul Banilor". Melodia primeşte un videoclip, care pune accent pe umanitate şi modul în care aceasta este anulată de obsesii materialiste. Îl puteţi urmări mai jos.
Urmărește-ne pe

"Dansul Banilor" este o piesă compusă de către Mahia Beldo, iar versurile îi aparţin lui Vescan. De videoclip s-a ocupat Claudiu Vision. Mesajul artiştilor este clar: banii au efect negativ asupra vieţii oamenilor, distrug prietenii şi despart familii. Argintul şi aurul pot cumpăra "suflete care nu au fost de vânzare".

Aceasta nu este prima colaborare dintre artişti, aceştia reunindu-se şi pe piesa "Tic Tac". "Dansul Banilor" este single-ul cu numărul 3 extras de pe albumul "Muzică sau Nebunie" al lui Vescan. În videoclip îi vedem pe muzicieni filmaţi la 360 de grade, alternaţi cu cadre ale unor oameni care îşi numără frenetic banii sau îi pierd în cele mai stupide circumstanţe.

Paralela clasică între timpul pierdut şi bani, sau între compromisurile sufleteşti şi câştig apar în versuri. După un început de negativ cu voci trecute prin resampling, spre final auzim un pian şi viori care duc rap-ul înspre o direcţie clasică. Hip-hop-ul se aliniază cu un pop cu sound de 2018 şi o pauză cu efect muzical pune greutate pe mesaj.

Despre colaborarea cu Mahia Beldo, Vescan a spus următoarele:

Sunt foarte bucuros că am ajuns la piesa cu numărul 3 de pe albumul "Muzica Sau Nebunie", şi anume "Dansul Banilor", alături de bunul meu prieten Mahia Beldo. Este o piesă cu un subiect foarte sensibil, referitor la puterea distructivă a banilor.

Mi-am pus de multe ori întrebări precum: "Banii aduc fericirea?", "Trăim pentru bani sau facem bani să putem trăi?", "Iubirea pentru bani e sentiment?", "Banii aduc locul pe lista cu oameni fericiţi?’"şi aşa s-a născut "Dansul Banilor". Este o piesă făcută din suflet şi sper să ajungă în sufletele susţinătorilor noştri!

Luna trecută Vescan lansa featuring-ul cu Raluka "Ca doi necunoscuţi", cu un videoclip regizat de Marian Crişan. Pe final de 2017 artistul a făcut senzaţie cu melodia "Te Întorci Acasă...", colaborare cu Aris lansată fix de Ziua Naţională. A devenit imnul celor plecaţi la muncă în străinătate şi a sărit de 7.6 milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre Mahia BeldoVescan
Videoclipuri cu Mahia BeldoVescan
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE