Urmărește-ne în Social Media

Vanotek feat. Minelli - My Mind

Vanotek și Minelli au colaborat pentru noul single ”My Mind”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Michael Mircea.

Vanotek a revenit cu un nou single, înregistrat împreună cu Minelli. Melodia se numeste “My Mind” și are un sound ce se potrivește atât într-un playlist de club, cât și într-unul de radio. Videoclipul piesei a fost filmat de Michael Mircea, regizorul cu care Vanotek a lucrat până acum la fiecare videoclip. Piesa ”My Mind este compusă de Vanotek și Anastasia Sandu împreună cu Minelli și produsă de Smash Production.

Vanotek este unul dintre producătorii care se impun din ce în ce mai mult pe piața muzicală din România. Vara aceasta, Vanotek a lansat piesa “Viajero” împreună cu Hevito. După lansarea piesei “My Heart is Gone”, în colaborare cu Yanka, single ce a stat săptămâni întregi în topurile din România, Vanotek a revenit cu “I’m Coming Home” cu The Code & Georgian. La cererea fanilor care au îndrăgit piesa, Vanotek decide să se înscrie la Eurovision și încheie Selecția Națională pe poziția a II-a. “My Heart is Gone” și “I’m Coming Home” au fost licențiate în Grecia, Cipru și Turcia.

Minelli este o artistă și compozitoare din România, ce a făcut parte din trupa Wassabi. Aceasta are în palmares colaborări cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer și Follow Your Instinct.

Comentarii