Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Vanotek feat. Minelli - My Mind

Vanotek și Minelli au colaborat pentru noul single ”My Mind”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Michael Mircea.

Vanotek a revenit cu un nou single, înregistrat împreună cu Minelli. Melodia se numeste “My Mind” și are un sound ce se potrivește atât într-un playlist de club, cât și într-unul de radio. Videoclipul piesei a fost filmat de Michael Mircea, regizorul cu care Vanotek a lucrat până acum la fiecare videoclip. Piesa ”My Mind este compusă de Vanotek și Anastasia Sandu împreună cu Minelli și produsă de Smash Production.

Vanotek este unul dintre producătorii care se impun din ce în ce mai mult pe piața muzicală din România. Vara aceasta, Vanotek a lansat piesa “Viajero” împreună cu Hevito. După lansarea piesei “My Heart is Gone”, în colaborare cu Yanka, single ce a stat săptămâni întregi în topurile din România, Vanotek a revenit cu “I’m Coming Home” cu The Code & Georgian. La cererea fanilor care au îndrăgit piesa, Vanotek decide să se înscrie la Eurovision și încheie Selecția Națională pe poziția a II-a. “My Heart is Gone” și “I’m Coming Home” au fost licențiate în Grecia, Cipru și Turcia.

Minelli este o artistă și compozitoare din România, ce a făcut parte din trupa Wassabi. Aceasta are în palmares colaborări cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer și Follow Your Instinct.

Citește mai multe despre MinelliVanotek
Videoclipuri cu MinelliVanotek
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE