Urmărește-ne în Social Media

Vanotek - Love is Gone

Vanotek lansează videoclipul melodiei "Love is Gone", o compoziție semnată de britanicul Bryn Christopher și produsă de Vanotek la Londra. Urmăriți materialul pe InfoMusic.

Vanotek (Ion Chirinciuc) lansează single-ul "Love is Gone" după trei colaborări prezentate în acest an, cu Eneli (Ileana-Maria Popescu) pentru "Back to Me" și "Tell Me Who", apoi cu Slider & Magnit și Mikayla pentru "My Day". Artistul originar din Republica Moldova a lucrat de această dată cu Bryn Christopher, un compozitor din Mare Britanie, care a cântat în deschidere pentru Amy Winehouse în turneul ei din 2007 și pentru Mary J Blige în 2008.

"Este o piesă pe care am compus-o în cadrul unei sesiuni pe care am avut-o la Londra cu Bryn Christopher. Eu aveam instrumentalul, iar el a venit cu versurile și linia melodică. Am fost foarte încântat de rezultat și am știut că va fi următorul meu single", a declarat Vanotek.

Bryn Christopher are un single ("The Quest") inclus pe coloana sonoră a serialului "Anatomia lui Grey". El se poate mândri și cu o colaborare cu Knife Party și cu hitul "Came Here for Love" (Sigala, Ella Eyre).

Versurile din "Love is Gone" vorbesc despre o poveste de dragoste terminată. Pierderea iubirii e asociată în clip unui accident rutier vizualizat din mai multe planuri, în timp ce amintirile plăcute ale celor doi sunt inserate secvențial. Videoclipul a fost regizat de Anton San.

Producătorul și DJ-ul Vanotek a lansat în 2017 primul lui album, "No Sleep", care include piese, precum "Tell Me Who" feat. Eneli, "În dormitor", "My Mind" feat. Minelli, "Take the Highway", "I'm Coming Home" feat. Georgian și The Code, "My Heart is Gone" feat. Yanka. După acest debut, Vanotek a intrat în topurile rusești și a susținut numeroase concerte în Rusia, Ucraina, Kazakhstan și Polonia.

Colaborările cu Eneli, "Tell Me Who" și "Back To Me" au contorizat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Ambele piese au fost licențiate la ULTRA MUSIC, casa de discuri din Statele Unite ale Americii, care se concentrează pe muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin vanBuuren, Fedde le Grand, deadmau5 Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6