Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Vanotek - I'm Coming Home feat. The Code și Georgian

Vanotek a lansat videoclipul noului single “I’m Coming Home”, înregistrat în colaborare cu The Code & Georgian. Vizualul a fost filmat în România, fiind regizat de Michael Mircea.
Urmărește-ne pe

Piesa ”I'm Coming Home” are un sound deep house, în stilul deja tipic Vanotek. Vocile principale au fost înregistrate de The Code și Georgian, artiști talentati de la care publicul din România va auzi în curând piese noi.

I’m Coming Home’ a fost compusă de Anastasia Sandu împreună cu Vanotek, Catana Ionuț, Alex Cotoi, Sorin Seniuc și Adriana Rusu, mixul și masterul fiind semnate de Sergiu Musteață. Filmarile videoclipului au avut loc în Romania, în regia lui Michael Mircea.

Vanotek a început să compună muzică de la vârsta de 17 ani, având colaborări de succes cu artiști precum Havana, Dan Balan, Sasha Lopez, Antonia, Dj Sava și multi alții.

Ultima piesă produsă de Vanotek împreună cu Sorin Seniuc, „Vita Bella„, pentru proiectul Havana, face mari senzații online, având cumulate deja peste 5 milioane de vizualizari. “Vita Bella” se poate auzi pe posturile de radio din România, dar și din afara țării, fiind licențiată în Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia, Bulgaria.

Anul acesta, Vanotek a lansat alături de Yanka, fostă concurentă la Vocea României, piesele “Jungle” și “My Heart is Gone”, ambele îndrăgite de publicul din România.

Citește mai multe despre Vanotek
Videoclipuri cu Vanotek
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE