Urmărește-ne în Social Media

Vampire Weekend - Sunflower ft. Steve Lacy

Vampire Weekend a înregimentat vedete uriaşe pentru realizarea celui mai nou videoclip al său, "Sunflower". Piesa este la bază un featuring cu Steve Lacy, iar de regia clipului s-a ocupat actorul Jonah Hill. Ce a ieşit puteţi vedea în cadrul articolului.

Vă avertizăm că acest clip poate provoca greaţă, dacă aveţi rău de mişcare. Cadrele se învârt caleidoscopic şi haotic, printr-un baleiaj şi o mişcare de cameră care aduce cu un suflet plutind deasupra umanităţii. Cine a văzut filmul "Enter the Void" al lui Gaspar Noe ştie exact despre ce e vorba. Jonah Hill este la cârma regizorală a acestei creaţii.

Actorul este cunoscut pentru rolurile sale de grăsun simpatic în comedii, dar în ultimii ani a început să fie luat în serios, prin rolurile din "Moneyball", "Wolf of Wall Street" sau serialul Netflix "Maniac". O altă apariţie surpriză în acet proiect audiovizual este cea a comedianului Jerry Seinfeld, care apare ca personaj şi client al unui magazin şi cafenele.

Piesa "Sunflower" este extrem de funky şi are un bas jucăuş care l-ar face pe Flea de la Red Hot Chili Peppers să dea din cap necontrolat. În clip mai apare şi Steve Lacy, colaboratorul muzical al celor de la Vampire Weekend pe acest track. Jonah Hill este destul de apropiat de trupă, el apărând în ultimul său videoclip, "Harmony Hall".

Filmările au avut loc în Upper West Side Zabars din New York, zona Manhattan. Vampire Weekend a lansat "Sunflower" în cadrul unei perechi de single-uri ale lunii martie 2019, alături de "Big Blue". Împreună ele prefaţează viitorul LP al grupului, "Father of the Bride". În ianuarie auzeam şi piesele "Harmony Hall" şi "2021", de pe acelaşi viitor disc.

Trupa nu a mai scos vreun material discografic din 2013 încoace când lansa "Modern Vampires of the City". Pentru artişti urmează un an 2019 ocupat, cu un turneu ce include concerte la Hollywood Bowl în Los Angeles şi la Madison Square Garden în New York. Încă o pereche de single-uri ne aşteaptă în săptămânile următoare.

Albumul "Father of the Bride" va fi disponibil de pe 3 mai.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2