Urmărește-ne în Social Media

Vama - Fuli Bon Bon | Rare VHS version

Vama a rezumat într-o singură piesă cele mai des întâlnite clișee și trenduri de pe Instagram. Țintind direct în inima produselor de beauty promovate de pretinșii influenceri, ”Fuli Bon Bon” este răspunsul la toate problemele noastre reale și imaginare, exact așa cum acționează majoritatea cremelor recomandate de ”experți” în online.

Mergând pe linia umorului moralizator cu care a obișnuit publicul, trupa Vama continuă să oglindească în muzica sa realități inconfortabile ale vieții de zi cu zi. În piesa "Fuli Bon Bon" ni se atrage atenția asupra unui fenomen de pe Instagram: cremele minune care ne schimbă complet viața, potrivit recomandărilor făcute de așa-zișii "influenceri". Noul single are muzica compusă de membrii Vama, versurile fiind scrise de Tudor Chirilă.

"E un omagiu retro care va ridica ștacheta pentru piesele '80s lansate în 2021. Un pop-synth ce pătrunde dincolo de urechi, în suflete, ca să-ți spună încotro s-o apuci, cum să fii fericită și ce înseamnă să fii împlinita. Ascultă-l și schimbă-ți viața!", a declarat trupa Vama.

"Fuli Bon Bon" este lansată împreună cu un videoclip retro, în ton cu un alt trend, de această dată al industriei pop. Cu un intro ce imită spoturile de teleshopping, crema Fuli Bon Bon este prezentată drept un produs revoluționar. Ea promite să aducă fericirea și chiar o face, acționând ca o lobotomie asupra membrilor formației - pe principiul "ignorance is bliss".

Protagoniștii clipului sunt membrii trupei Vama și actrița Alexandra Apetrei. Regia și scenariul sunt semnate de Octav Gheorge, producător fiind Adriana Răcășan.

Piesa "Fuli Bon Bon" a avut parte și de un eveniment de lansare, în online, ce a putut fi urmărit live pe Facebook și YouTube. Membrii trupei au vorbit, cu acest prilej, de efectele miraculoase ale cremei "care schimbă fața, dar mai ales schimbă viața".

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Urmărește "Regii Pandemiei", documentarul VAMA filmat în 2020 - VIDEO

La aproape doi ani de la filmarea concertului care a născut filmul documentar "Regii Pandemiei", Vama lansează în online producția regizată de Mihai Dragolea. Cele 30 de minute documentate în acest film prezintă imagini de la concertul susținut de VAMA la Arenele Romane în iulie 2020, în plină pandemie.

Publicat

pe

Vama - "Regii Pandemiei" (imagine din documentar)
Vama - "Regii Pandemiei" (imagine din documentar) │ FOTO: Captură YouTube

"Pe 29 iulie 2020 Vama a cântat la Arenele Romane în ceea ce avea să fie singurul concert din acea vară. Au fost admiși 350 de oameni care au purtat măști și au stat la distanță de 2 metri unii de alții, în afara cazului când reprezentau un cuplu. A fost un concert foarte special pe care nu-l vom uita prea ușor. Și credem că nici cei 350 de oameni care au fost în seara aia acolo cu noi. Am încercat și am reușit să ne apropiem cât mai mult de normalitate, dar imaginea Arenelor aproape goale populate cu 350 de chipuri cu mască n-o să ne părăsească prea ușor.

Lăsăm mai jos documentarul "Regii Pandemiei" făcut după concertul din 2020. Hai că o să râdeți." - Vama

Povestea acestui concert a fost surprinsă în imagini de către Mihai Dragolea, regizorul filmului documentar "Regii pandemiei". Producția a putut fi urmărită în exclusivitate pe VOYO, recent fiind lansată și pe YouTube.

"Așa cum privim noi documentarul sunt multe momente emoționante în cele treizeci de minute și cred că filmul mai vorbește despre ceva: indiferent de condiții raportul artistului cu publicul său nu se va schimba. Poate ăsta este cel mai mare câștig imortalizat în Regii Pandemiei", declara Tudor Chirilă anul trecut, la momentul lansării filmului pe Voyo.

VIDEO: VAMA - "Regii Pandemiei" (Film documentar)

Vama a fost fondată de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi, care au decis în 2006, după 10 ani de activitate alături de Vama Veche, să se reinventeze și să ducă mai departe ideea de spirit mereu tânăr. Trupa are la activ trei albume, cel mai recent fiind "Better" (2017). Materialul discografic este rezultatul colaborării dintre Vama și producătorul muzical englez James Lewis.

Vara aceasta, Vama revine la Arenele Romane, pentru a concerta fără restricții. Evenimentul va avea loc pe 29 iulie 2022, la exact doi ani de la filmarea documentarului "Regii Pandemiei".

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6