Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Vali Bărbulescu feat. Raluka - Miraj (by DJ Sava)

Piesa "Miraj" este prima colaborare dintre Vali Bărbulescu și Raluka, dar și primul proiect ce marchează lansarea unui label dance - Bold Tracks. Videoclipul piesei a fost regizat de Alex Ceaușu.

Compus în studiourile Sunshine Production, de către Connect-R și DJ Sava, single-ul "Miraj" este o nouă piesă cu versuri în limba română lansată de Vali Bărbulescu. Videoclipul este regizat de către Alex Ceaușu și a fost filmat pe parcursul unei zile în drumul spre mare.

Raluka revine și ea la piesele cu versuri în limba romană, cum au fost cele înregistrate în colaborare cu DJ Sava și Connect-R ("Aroma", "Aer"), lansate în urmă cu un an. Cei doi artiști vor dezvălui în curând și varianta în limba engleză a piesei "Miraj".

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati DJ din Romania, Vali a lansat două albume, single-uri ca "Addicted", "Focaccia", "Hong Kong", "Vert de Paris" și remixuri pentru: St.Germain - Rose Rouge, Daft Punk - Technologic, Blaze - My Beat, Fatboy Slim - Star 69 și hit-ul Avicii - Levels.

Odată cu lansarea noului single "Miraj", Vali Bărbulescu și Raluka inaugurează sub-label-ului "Bold Tracks", lansat de către Cat Music și DJ Sava, primul label de muzică electronică-dance din România.

Citește mai multe despre DJ SavaRalukaVali Bărbulescu
Videoclipuri cu DJ SavaRalukaVali Bărbulescu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE