Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

Videoclip oficial: Valeria Stoica - Just a boy

Valeria Stoica, artista indie debutantă din Republica Moldova, a lansat o nouă piesă, intitulată ”Just a boy”. Compoziția îi poartă semnătura, videoclipul fiind regizat de Nicu Drăgan și filmat în locurile în care Valeria a copilărit.

Piesa ”Just a Boy” este a patra piesa compusa si cantata de artista născută în Republica Moldova. Valeria povestește despre melodia ”Just a Boy” ca despre un film al copilăriei ei.

”Ideea din spatele poveștii rezonează cu întâmplările vieții mele de până acum la un nivel foarte profund – mă regăsesc în versuri, cât și în starea pe care o transmite muzica.“

Videoclipul piesei, regizat de Nicu Drăgan, s-a filmat în locurile în care Valeria a copilărit în Republica Moldova.

“Clipul descrie relația dintre doi adolescenți, care decid să evadeze din rutina zilnică, înconjurată de maturi și reguli “, povestește artista.

Valeria pregătește lansarea albumului de debut. Toate piesele de pe disc vorbesc aproape cronologic despre relațiile interumane.

Ultima piesă lansată, ”Get Back”, are și un remix. Ambele versiuni sunt deja în playlisturile radiourilor online din Statele Unite, pe Radio Five în Turcia, și în top 200 în Itunes Italia.

RECOMANDARE: Află povestea Valeriei Stoica din articolul de la JOINewArtist

Valeria a început să cânte la chitară de la 8 ani, vârstă la care tatăl ei a înscris-o la Școala de Muzică. Vocea și-a descoperit-o la 16 ani, după ce a ascultat artiști indie internaționali pe YouTube și a făcut primul cover după Damien Rice. Cea mai mare pasiune a Valeriei Stoica este muzica, iar acest lucru se vede în munca sa.

Valeria face parte din comunitate de artiști independenți Uninvited Artists, care acoperă o nișă muzicală de la electro și pop punk până la jazz și indie folk. Printre artiștii Uninvited se numara Nopame, Petra Acher, Tobi Ibitoye, Groovy Bastards (Trupa Ioanei Visinescu), Are You Anywhere, Bad July (Iuliana Dobre), Deja Who (Ana Bancescu), August Day.

În următoarea perioadă, Valeria va fi prezentă pe scena evenimentului The Fresh in The Garden, pe 9 iunie, la Gradina Botanica din București. Pe 17 iunie, artista va cânta la Lavender Fest, în Republica Moldova.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Valeria
Videoclipuri cu Valeria
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE