Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Bucharest Food Truck Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
Profită de promoție: Vânează reduceri de până la 50% în Stock Busters la eMAG!

Videoclip oficial: Valeria Stoica - Just a boy

Valeria Stoica, artista indie debutantă din Republica Moldova, a lansat o nouă piesă, intitulată ”Just a boy”. Compoziția îi poartă semnătura, videoclipul fiind regizat de Nicu Drăgan și filmat în locurile în care Valeria a copilărit.

Piesa ”Just a Boy” este a patra piesa compusa si cantata de artista născută în Republica Moldova. Valeria povestește despre melodia ”Just a Boy” ca despre un film al copilăriei ei.

”Ideea din spatele poveștii rezonează cu întâmplările vieții mele de până acum la un nivel foarte profund – mă regăsesc în versuri, cât și în starea pe care o transmite muzica.“

Videoclipul piesei, regizat de Nicu Drăgan, s-a filmat în locurile în care Valeria a copilărit în Republica Moldova.

“Clipul descrie relația dintre doi adolescenți, care decid să evadeze din rutina zilnică, înconjurată de maturi și reguli “, povestește artista.

Valeria pregătește lansarea albumului de debut. Toate piesele de pe disc vorbesc aproape cronologic despre relațiile interumane.

Ultima piesă lansată, ”Get Back”, are și un remix. Ambele versiuni sunt deja în playlisturile radiourilor online din Statele Unite, pe Radio Five în Turcia, și în top 200 în Itunes Italia.

RECOMANDARE: Află povestea Valeriei Stoica din articolul de la JOINewArtist

Valeria a început să cânte la chitară de la 8 ani, vârstă la care tatăl ei a înscris-o la Școala de Muzică. Vocea și-a descoperit-o la 16 ani, după ce a ascultat artiști indie internaționali pe YouTube și a făcut primul cover după Damien Rice. Cea mai mare pasiune a Valeriei Stoica este muzica, iar acest lucru se vede în munca sa.

Valeria face parte din comunitate de artiști independenți Uninvited Artists, care acoperă o nișă muzicală de la electro și pop punk până la jazz și indie folk. Printre artiștii Uninvited se numara Nopame, Petra Acher, Tobi Ibitoye, Groovy Bastards (Trupa Ioanei Visinescu), Are You Anywhere, Bad July (Iuliana Dobre), Deja Who (Ana Bancescu), August Day.

În următoarea perioadă, Valeria va fi prezentă pe scena evenimentului The Fresh in The Garden, pe 9 iunie, la Gradina Botanica din București. Pe 17 iunie, artista va cânta la Lavender Fest, în Republica Moldova.

Citește mai multe despre Valeria
Videoclipuri cu Valeria
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE