Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Videoclip oficial: Valeria Stoica - Be My Friend

Valeria Stoica, artista indie neconvențională din Republica Moldova, a lansat “Be my friend”, o invitație pe note muzicale la prietenie, frumos și libertate. Piesa este compusă de Valeria, videoclipul fiind filmat și montat de Nicu Drăgan.

"Am început să scriu piesa în timp ce îmi imaginam cum ar arăta o lume în care toți am fi prieteni", mărturisește Valeria. "Pare o naivitate acest scenariu imaginar, însă este atât de frumos să crezi asta. Chiar dacă am conștientizat că sunt naivă, am dus mai departe gândul și dorința și asta mi-a dat o stare de bine și cumva am realizat că dacă tu crezi că ești într-o lume mai bună, la un moment dat ea chiar devine mai bună."

"Ne opream, filmam, dansam, eram fericită și porneam iar la drum"

Valeria, a cărei muzică indie a cucerit deja radiourile online din Europa și SUA, a filmat videoclipul piesei "Be my friend" spontan, inspirată doar de frumusețea naturii și de fericirea pe care o simțea în timpul unei vacanțe alături de câțiva prieteni dragi:

"Nu e un clip oficial, cu un scenariu prestabilit, eram într-o vacanță si era atât de frumos acolo încât am transformat brusc vacanța în lucru. M-au impresionat natura, oceanul, munții, vulcanul, lumina. Am început să filmăm la un apus și am continuat în fiecare zi care a urmat și în care găseam ceva copleșitor de frumos. Ne opream, filmam, dansam, eram fericită și porneam iar la drum".

RECOMANDARE: Află povestea Valeriei Stoica din articolul de la JOINewArtist

Valeria a început să cânte la chitară de la 8 ani, vârstă la care tatăl ei a înscris-o la Școala de Muzică. Vocea și-a descoperit-o la 16 ani, după ce a ascultat artiști indie internaționali pe YouTube și a făcut primul cover după Damien Rice. Cea mai mare pasiune a Valeriei Stoica este muzica, iar acest lucru se vede în munca sa.

Valeria face parte din comunitatea de artiști independenți Uninvited Artists, care acoperă o nișă muzicală de la electro și pop punk până la jazz și indie folk. Printre artiștii Uninvited se numara Nopame, Petra Acher, Tobi Ibitoye, Groovy Bastards (Trupa Ioanei Visinescu), Are You Anywhere, Bad July (Iuliana Dobre), Deja Who (Ana Bancescu), August Day.

Vara aceasta, Valeria va concerta la Festivalul Electric Castle și în Dortmund, Germania, în deschiderea concertului susținut de cântăreața americană Lucy Dacus.

Citește mai multe despre Valeria Stoica
Videoclipuri cu Valeria Stoica
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE