Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

Videoclip oficial: Valeria - Poate

După piesa în engleză "Just a boy", Valeria Stoica revine cu o compoziție muzicală în limba română, "Poate", cu un videoclip filmat în Olanda. Mai multe detalii puteți afla în articol.

După ce a intrat în topurile radiourilor online din Italia și Turcia, Valeria lansează o piesă în limba română, care se va regăși pe albumul de debut.

“Mai presus de orice, piesa vorbește despre strădania noastră de a rămâne mereu la adevărul nostru, la ceea ce ne definește pe noi ca personalități.”, povestește artista din Republica Moldova.

Videoclipul piesei, regizat de Nicu Drăgan, s-a filmat în Olanda și pare decupat dintr-un film nordic:

“Și mie, și lui Nicu ne place mult curentul cinematografic scandinav. Când am compus piesa, am văzut-o acolo, chiar dacă e în limba română. Am adunat împreună ideile și am plecat în Olanda să filmăm”, povestește Valeria.

Valeria își pregătește albumul de debut, toate piesele vorbesc aproape cronologic despre relațiile interumane. Cu piesa "Get Back" și cu remixul acesteia, Valeria a intrat în playlist-urile radio-urilor online din Statele Unite, pe Radio Five în Turcia și în top 200 în Itunes Italia. În următoarea perioada, Valeria va fi prezentă pe scena Festivalului Vinului Moldovei, pe 6 octombrie, la Snagov.

RECOMANDARE: Află povestea Valeriei Stoica din articolul de la JOINewArtist

Valeria a început de la 8 ani să cânte la chitară, când tatăl ei a înscris-o la Școală de Muzică. Vocea și-a descoperit-o la 16 ani, după ce a ascultat artiști indie internaționali pe YouTube și a făcut primul cover după Damien Rice.

Valeria este unul dintre artiștii Uninvited Artists, o comunitate de artiști independenți și label, care acoperă o nișă muzicală de la electro și pop punk până la jazz și indie folk din România. Printre artiștii Uninvited se numără Nopame, Petra Acher, Groovy Bastards (Trupa Ioanei Visinescu), Are You Anywhere, Bad July (Iuliana Dobre), Deja Who (Ana Bancescu), August Day. Sub deviza ”A fi Uninvited înseamnă a fi fără limite”, comunitatea de artiști crede în libertate și în puterea unui grup unit și că doar împreună pot fi mult mai puternici decât au fost vreodată separat.

Citește mai multe despre Valeria Stoica
Videoclipuri cu Valeria Stoica
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE