Urmărește-ne în Social Media

Valeria - Get back

Valeria, o nouă artistă din Republica Moldova, a lansat videoclipul piesei ”Get back”, compuse de ea. Vizualul a fost filmat în Franța și Olanda.

“Deși la prima ascultare pare o melodie de dragoste, în realitate cântecul acesta este despre toate experiențele vieții: fie ele bune sau rele. Acestea fac parte din personalitatea fiecăruia și sunt cele care îl conturează și îl definitivează în același timp”, explică Valeria.

Piesa ”Get back” este o continuare a pieselor ”Remember” și ”Distanțe”, toate vorbesc despre viața ei și despre natura relațiilor cu oamenii din jur. Videoclipul piesei ”Get Back”, regizat de Nicu Drăgan, a fost filmat în Franța și în Olanda.

“Videoclipul este unul de imagine, vreau ca oamenii să-mi asculte versurile și muzica, iar imaginile să vină doar ca o completare la ceea ce aud”, povestește artista.

Valeria a început să cânte la chitară de la 8 ani, vârstă la care tatăl ei a înscris-o la Școala de Muzică. Vocea și-a descoperit-o la 16 ani, după ce a ascultat artiști indie internaționali pe YouTube și a făcut primul cover după Damien Rice. Cea mai mare pasiune a Valeriei Stoica este muzica, iar acest lucru se vede în munca sa.

Valeria face parte din comunitate de artiști independenți Uninvited Artists, care acoperă o nișă muzicală de la electro și pop punk până la jazz și indie folk. Printre artiștii Uninvited se numara Nopame, Petra Acher, Tobi Ibitoye, Groovy Bastards (Trupa Ioanei Visinescu), Are You Anywhere, Bad July (Iuliana Dobre), Deja Who (Ana Bancescu), August Day.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2