Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE

Videoclip oficial: The Vaccines - I Can't Quit

Trupa indie rock The Vaccines a lansat videoclipul piesei "I Can't Quit", care spune povestea unei nopţi de distracţie care a ieşit prost. Aminteşte de scenariul unui film "Hangover", iar cei 5 protagonişti puşi pe fapte mari trec printr-o serie de aventuri în Italia.

"I Can't Quit" este cel mai nou single al trupei britanice, extras de pe albumul viitor "Combat Sports". Piesa debuta la începutul acestui an şi prefaţează un LP plin de energie, care va sosi în luna martie. Va fi patrulea material discografic al cvintetului şi vine după o pauză de 3 ani de la release-ul "English Graffiti". Proaspăt lansatul single e genul de creaţie căreia îi şade bine pe coloana sonoră a unui joc FIFA sau NFS.

Are energia aceea tinerească şi ironia indie în glas care place publicului. Muzicienii au descris clipul aferent drept o colecţie de "cicluri vicioase în care intrăm cu toţii şi asupra cărora nu avem control". Pentru restul noului album ni s-a promis o întoarcere la rădăcini şi treceri de la rock and roll la powerpop. Pentru a promova materialul cel nou The Vaccines porneşte în turneu în Marea Britanie în aprilie.

Seria de concerte va fi încununată cu un gig uriaş la Alexandra Palace în Londra. The Vaccines sunt activi din 2010 şi au trecut prin multiple schimbări de gen, de la surf punk şi post punk revival la garage rock şi indie rock. Au cântat în deschiderea unor nume mari precum The Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers sau Muse şi au intrat în istorie prin cel mai bine vândut album de debut în 2011 în Marea Britanie.

I-am văzut în România în 2013 cu ocazia festivalului Summer Well.

Citește mai multe despre The Vaccines
Videoclipuri cu The Vaccines
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE