Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Uriah Heep - Grazed By Heaven

Rockerii britanici de la Uriah Heep încep promovarea celui de-al 25-lea album din carieră cu piesa ”Grazed By Heaven”. Melodia vine acompaniată de videoclip.

Noul album Uriah Heep se numește "Living the Dream" și va fi lansat pe 14 septembrie. Primul single extras, "Grazed By Heaven", are compoziția semnată de basistul Dave Rimmer și versurile de Jeff Scott Soto, solistul trupei Sons of Apollo.

”Piesa este evident despre tensiune sexuală și dorință, în felul în care ea este prezentată în ”Fifty Shades of Grey”. Trebuie să te simți în largul tău cu persoana care deține controlul asupra situației și să ai încredere că te vei simți extraordinar. Fantezia și dorința sunt cărțile din acest joc: e destul de alb și negru totul, de fapt. Piesa are un sound sexy, așa că avea nevoie de niște versuri pe măsură”, a detaliat Jeff Scott Soto.

”Living the Dream” este cel de-al 25-lea material de studio al veteranilor de la Uriah Heep. Discul conține 11 piese și poate fi deja precomandat.

Tracklist ”Living the Dream” - Uriah Heep:

 1. Grazed By Heaven
 2. Living the Dream
 3. Take Away My Soul
 4. Knocking at My Door
 5. Rocks in the Road
 6. Waters Flowin'
 7. It's All Been Said
 8. Goodbye to Innocence
 9. Falling Under Your Spell
 10. Dreams of Yesteryear
 11. Take Away My Soul (alternate version) (bonus track; CD/DVD deluxe edition)

Citește mai multe despre Uriah Heep
Videoclipuri cu Uriah Heep
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE