Urmărește-ne în Social Media

Uriah Heep - Grazed By Heaven

Rockerii britanici de la Uriah Heep încep promovarea celui de-al 25-lea album din carieră cu piesa ”Grazed By Heaven”. Melodia vine acompaniată de videoclip.

Noul album Uriah Heep se numește "Living the Dream" și va fi lansat pe 14 septembrie. Primul single extras, "Grazed By Heaven", are compoziția semnată de basistul Dave Rimmer și versurile de Jeff Scott Soto, solistul trupei Sons of Apollo.

”Piesa este evident despre tensiune sexuală și dorință, în felul în care ea este prezentată în ”Fifty Shades of Grey”. Trebuie să te simți în largul tău cu persoana care deține controlul asupra situației și să ai încredere că te vei simți extraordinar. Fantezia și dorința sunt cărțile din acest joc: e destul de alb și negru totul, de fapt. Piesa are un sound sexy, așa că avea nevoie de niște versuri pe măsură”, a detaliat Jeff Scott Soto.

”Living the Dream” este cel de-al 25-lea material de studio al veteranilor de la Uriah Heep. Discul conține 11 piese și poate fi deja precomandat.

Tracklist ”Living the Dream” - Uriah Heep:

 1. Grazed By Heaven
 2. Living the Dream
 3. Take Away My Soul
 4. Knocking at My Door
 5. Rocks in the Road
 6. Waters Flowin'
 7. It's All Been Said
 8. Goodbye to Innocence
 9. Falling Under Your Spell
 10. Dreams of Yesteryear
 11. Take Away My Soul (alternate version) (bonus track; CD/DVD deluxe edition)

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Uriah Heep a lansat o nouă piesă, "Hurricane" - AUDIO

Uriah Heep, legenda britanică cu o carieră de peste 50 de ani în spate a lansat o nouă piesă intitulată "Hurricane". Grupul pregăteşte albumul cu numărul 25 în discografia sa, "Chaos & Colour". Aflaţi detalii despre LP în următoarele rânduri.

Publicat

pe

Videoclip Uriah Heep Hurricane
Videoclip Uriah Heep Hurricane │ FOTO: Uriah Heep

"Hurricane" este doar al doilea single de pe noul album Uriah Heep, "Chaos & Colour", care se va lansa pe 27 ianuarie 2023, prin Silver Living Music. Toboşarul şi compozitorul Russell Gillbrook se declară inspirat de istoria de acum multe mii de ani pentru acest track. Şi-a imaginat modul în care strămoşii noştri priveau la furtuni şi cum ele puteau fi interpretate ca mesaje de la zei.

Chitaristul şi fondatorul grupului, Mick Box a explicat la rândul său aceasta creaţie. El a spus că muzica şi versurile contează cel mai mult pentru el şi că a urât mereu videoclipurile de milioane de dolari de la MTV din anii '80, pentru că nu lăsau imaginaţia să zburde. "Hurricane" începe cu un riff classic rock şi versuri ameninţătoare, urmat de o porţiune ritmată şi de un refren tipic de "rock radio" şi o voce neobosită după 5 decenii de cântat.

Nu lipsesc secţiunile psihedelice de clape la mijlocul şi spre finalul acestui single. "Chaos & Colour" este un album descris drept "classic rock exploziv cu chitări, armonii supreme" şi fundaţia reprezentată de clapele tipice Heep. Şi-a găsit inspiraţia în timpul pandemiei Covid-19, pe care muzicienii au resimţit-o la fel de intens ca toată umanitatea. Titlul acestui LP reflectă vremurile haotice pe care le-am trăit, cu lockdown-uri, turnee anulate, afaceri care au dat faliment şi haosul global.

De producţie s-au ocupat Jay Ruston, responsabil cu discuri Anthrax, Corey Taylor şi Black Star Riders. Iată tracklist-ul acestui album Uriah Heep:

01. Save Me Tonight
02. Silver Sunlight
03. Hail The Sunrise
04. Age Of Changes
05. Hurricane
06. One Nation, One Sun
07. Golden Light
08. You'll Never Be Alone
09. Fly Like An Eagle
10. Freedom To Be Free
11. Closer To Your Dreams
12. Save Me Tonight (Demo)

Toate se vor auzi începând cu data de 27 ianuarie 2023 pe reţelele de streaming.

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2