Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Up To Eleven - Drum Bun (tribut Laurențiu Vârlan)

Trupa Up To Eleven a lansat piesa ”Drum Bun” în memoria lui Laurențiu Vârlan. Chitaristul formației s-a stins din viață în urma incendiului de la Colectiv.

”În seara de 30 octombrie 2015, membrii trupei Up To Eleven se aflau în Clubul Colectiv pentru a-și susține colegii de scenă și prietenii din Goodbye to Gravity. În urma tragicului incendiu, Leo și-a pierdut viața, iar Bobo și Liviu au fost grav răniți. Această piesă, ultima în această formulă, a fost inregistrată cu câteva săptămâni înaintea accidentului din Colectiv.

Drum Bun” este un tribut adus colegului, fratelui și prietenului nostru Leo și este dedicată tuturor celor 64 de victime ale incendiului.

Povestea Up To Eleven va merge mai departe”, a transmis trupa.

Creaţiile originale ale formaţiei Up To Eleven poartă influenţe din grunge, metal şi alternativ. Trupa a participat la numeroase festivaluri: Dacorum Bike Fest, Pro Bikers, Academia de Rock, Global Battle Of The Bands. În 2009 aceasta a obţinut primul loc în competiţia Maximum Rock - Suport Pentru Underground. În 2010 băieţii au continuat concertele la festivalul Top T Buzău și în finala Stufstock Newcomers. Au urmat apoi concerte alături de trupe de referință ca: Luna Amară, Zob, Bere Gratis, Vița de Vie Alternosfera, Travka, Negură Bunget și Altar. Cel mai recent album, ”Ce simți”, a fost lansat în aprilie 2015.

Citește mai multe despre Up To Eleven
Videoclipuri cu Up To Eleven
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE