Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: UNKLE - The First Time Ever I Saw Your Face (feat. Keaton Henson)

UNKLE a lansat în această lună un videoclip fascinant şi psihedelic pentru piesa "The First Time Ever I Saw Your Face". Piesa este un featuring cu Keaton Henson şi primeşte un clip filmat cu încetinitorul, prezentând vulnerabilitatea unei dansatoare. Vă invităm să vizionaţi clipul în cadrul articolului.

"The First Time Ever I Saw Your Face" este o creaţie romantică, dar foarte tristă, cu un protagonist care priveşte spre astre. Cadrele sunt intercalate cu furtuni cosmice, care reprezintă frământarea umană. Colaborarea dintre UNKLE şi Keaton Henson sună a cântec de leagăn şi piesă de final de film romantic şi tragic.

Videoclipul este regizat de către Warren Du Preez şi Nick Thornton Jones. Dansatoarea care ne uimeşte cu mişcările sale în clip este Maggie Maurer. Acest track este extras de pe albumul "The Road: Part II / Lost Highway". LP-ul va sosi pe 29 martie, prin casa de discuri Songs for the Def. Este a doua parte a unei trilogii muzicale marca James Lavelle and co.

Vine în continuarea discului "The Road: Part I" din 2017. Materialul cel nou a fost împărţit în două segmente şi include colaborări cu Tom Smith de la The Editors, Ian Astbury de la The Cult şi Mick Jones de la The Clash. Primul single de pe LP a fost "Ar.Mour" (Feat Elliott Power & Miink), sosit la începutul lunii ianuarie, tot cu un vizual trippy.

Pentru noile piese Lavelle a fost inspirat de o emisiune pe care o avea la Soho Radio, din Londra. Acolo a luat contact cu o nouă abordare muzicală şi o nouă modalitate de a interpreta albumele. Acum ideea nu mai este de a face lumea să danseze în cluburi, ci de a introduce un amestec eclectic în viaţa fiecărui ascultător.

Noul disc este promovat ca un "mixtape" şi o "călătorie sonică". UNKLE va marca lansarea acestui album cu un concert special la Royal Festival Hall din Londra pe 19 aprilie. Grupul a concertat la Electric Castle în 2017, la 6 ani după prima incursiune locală la Control Day Out 2011. Pe atunci venea cu proiectul UNKLE Sounds al lui James Lavelle.

Citește mai multe despre UNKLE
Videoclipuri cu UNKLE
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE