Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: UNKLE - Nowhere To Run

UNKLE a lansat videoclipul piesei "Nowhere To Run", plin de secvenţe extrase din epoca filmelor mute. După 7 ani de pauză, UNKLE a revenit în acest an cu albumul "The Road: Part 1", de pe care este extras acest single.

Nu e o coincidenţă faptul că UNKLE a făcut trecerea de la muzică electronică şi brit rock la un soi de trip hop combinat cu rockul alternativ. Noul LP aduce contribuţii ale celor de la Primal Screen sau Queens of the Stone Age. "Nowhere to Run" este prezentat în varianta vizuală ca un scurt metraj "Alice in Wonderland", în versiunea alb-negru regândită.

Mai psihedelic ca oricând, drumul lui Alice după iepurele magic duce într-o lume obscură şi grotescă. Este un univers al psihozelor, al indeciziei, al repetiţiei şi figurilor ciudate, suprarealiste. Îndrăznesc să spun că dacă Dali făcea videoclipuri rock în 2017, cam aşa ar fi arătat. Regia le aparţine lui Cecil Hepworth şi Percy Stow. Imaginile sunt extrase dintr-o peliculă din anul 1903, iar scenele au fost regândite şi re-alipite într-un mod atmosferic.

Primele release-uri de pe noul album începeau în 2016 cu "Cowboys and Indians", continuate în acest an cu "Looking for the Rain". La acea melodie îşi aduc aportul Mark Lanegan şi ESKA. De direcţia vizuală a acestui disc s-a ocupat artistul german Jonas Burgert. UNKLE este un grup britanic de muzicieni fondat în 1992 şi care a trecut prin 4 mari schimbări de componenţă.

James Javelle şi Tim Goldsworthy sunt fondatorii săi, iar printre colaborării de marcă se numără DJ Shadow, Mike Shinoda şi Richard Ashcroft.

Citește mai multe despre UNKLE
Videoclipuri cu UNKLE
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE