Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: TWO feat. Theea - Fantoma din viitor

TWO (Mihai Gruia și Sorin Brotnei) a colaborat cu Theea pentru noul single "Fantoma din viitor". Piesa vorbește despre implicațiile relațiilor din trecut care bântuie prezentul.
Urmărește-ne pe

"Piesa conturează urmele unei povești de dragoste încheiate, lăsate în trecut, dar care se manifestă în toate planurile din prezent. 'Fantoma din viitor' este o piesă despre prezența și manifestarea constantă a trecutului care afectează, în mod inevitabil, viitorul”, a declarat Mihai Gruia.

"Fantoma din viitor este o piesă despre genul de relație care, deși s-a întâmplat demult, afectează toate relațiile din prezent, genul de relație unde pierzi noțiunea timpului deoarece granița dintre amintire și prezent devine fragilă și nici măcar tu nu mai știi cine ești. Este despre persoana care nu vrea să te lase să o uiți niciodată", a declarat Theea.

Producția piesei este semnată de DOMG (Dorian Oswin și Mihai Gruia), care au la activ semnate diverse producții de succes cu importanți artiști din România. Melodia este compusă împreuna cu Theea. Un război dintre trecut și prezent al unei povești de iubire, videoclipul piesei este regizat de Claudiu Stan și a fost filmat într-o pădure, în afara Bucureștiului, pe timp de zi și de noapte.

Citește mai multe despre TheeaTwo
Videoclipuri cu TheeaTwo
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE