Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Videoclip oficial: TWO feat. Theea - Fantoma din viitor

TWO (Mihai Gruia și Sorin Brotnei) a colaborat cu Theea pentru noul single "Fantoma din viitor". Piesa vorbește despre implicațiile relațiilor din trecut care bântuie prezentul.

"Piesa conturează urmele unei povești de dragoste încheiate, lăsate în trecut, dar care se manifestă în toate planurile din prezent. 'Fantoma din viitor' este o piesă despre prezența și manifestarea constantă a trecutului care afectează, în mod inevitabil, viitorul”, a declarat Mihai Gruia.

"Fantoma din viitor este o piesă despre genul de relație care, deși s-a întâmplat demult, afectează toate relațiile din prezent, genul de relație unde pierzi noțiunea timpului deoarece granița dintre amintire și prezent devine fragilă și nici măcar tu nu mai știi cine ești. Este despre persoana care nu vrea să te lase să o uiți niciodată", a declarat Theea.

Producția piesei este semnată de DOMG (Dorian Oswin și Mihai Gruia), care au la activ semnate diverse producții de succes cu importanți artiști din România. Melodia este compusă împreuna cu Theea. Un război dintre trecut și prezent al unei povești de iubire, videoclipul piesei este regizat de Claudiu Stan și a fost filmat într-o pădure, în afara Bucureștiului, pe timp de zi și de noapte.

Citește mai multe despre TheeaTwo
Videoclipuri cu TheeaTwo
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE