Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: TWO feat Mellina - Vinovat

Trupa TWO, formată din Mihai Gruia și Sorin Brotnei (foști membri Akcent), a colaborat cu Mellina pentru noul single ”Vinovat”. Piesa este acompaniată de un videoclip în regia lui Dongo Ionuț, ce conține pasaje coregrafice inedite.

Single-ul ”Vinovat” este compus de Mihai Gruia și Dorian Oswin. La versurile piesei a contribuit și Cosmescu Octavian Cosmin (Cosy).

“Vinovat” este o piesă sensibilă, o nouă abordare pentru stilul TWO. Am considerat că Mellina (...) este cea mai potrivită alegere pentru a cânta refrenul piesei”, declară Mihai Gruia.

“Mellina este artista noastră (...), pe care mizăm, pentru că avem pregătite multe piese bune pentru 2016, piese pe care abia așteptăm să vi le arătăm. Când ne-am dat seama că o voce de fată ar fi potrivită pentru refren, imediat ne-am gândit la Mellina, iar ea a fost foarte încântată de propunere. Sperăm ca piesa să ajungă la inimile oamenilor “, au declarat Mihai Gruia și Sorin Brotnei, membrii trupei TWO.

„Mă bucur că am avut ocazia să intrepretez o piesă cu atâta emoție în ea. Este o poveste în care oricine se poate regăsi. Și sunt extrem de bucuroasă de colaborarea mea cu Mihai și Sorin și producătorul Dorian Oswin. Sunt trei oameni frumoși pe dinafară și pe dinăuntru. Vor mai urma și alte colaborări la fel de frumoase”, a adăugat Mellina.

Videoclipul a fost regizat de Dongo Ionuț și filmat în 3 locații din București. Pentru partea coregrafică a videoclipului au fost aleși Bogdan Bolohan, finalist la ”Românii au Talent”, și Cristina Diatcu.

Citește mai multe despre MellinaTwo
Videoclipuri cu MellinaTwo
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE