Urmărește-ne în Social Media

Two feat Lora - C'est la vie

Two a lansat în colaborare cu Lora noul single "C'est la vie". Piesa reprezintă o continuare a hit-ului "My Passion", lansat de fosta trupă Akcent în 2011. Videoclipul "C'est la vie" a fost filmat în București, în regia lui Anthony Icuagu.

Videoclipul piesei “C'est la vie” este unul de stare, fiind filmat pe mai multe acoperișuri din capitală. Alături de băieții de la TWO și Lora, în clip mai apar Pitt Leffer, dar și Dorian Oswin de la Mango Records.

“Pentru noi a fost o plăcere să lucrăm încă o dată cu Lora, de care suntem foarte apropiați, ea fiind ca o soră a noastră. Totul a început încă de pe vremea trupei Akcent, când am colaborat cu ea pentru ‘That`s my name’ și ‘My Passion’. Piesa ‘C'est la Vie’ s-a născut, practic, dintr-o joacă. Fiind la studio toți și lucrând la o piesa a Lorei, am început să cântîm la pian, iar ea ne-a întrebat cum ar fi să facem o continuare a poveștii “My Passion”! Așa s-a născut piesa pe care am lansat-o și care speram să ajungă la sufletele oamenilor!” - Mihai și Sorin

Noul single “C'est la vie” a fost compus de trupa TWO (Mihai Gruia și Sorin Brotnei), împreună cu Dorian Oswin, în studioul Mango Records.

"Sunt prietenă cu băieții de la TWO de multă vreme, așa că propunerea de a colabora m-a bucurat foarte tare. Abia aștept să vedeți și voi clipul, ne-am distrat de minune la filmari, mai ales că-mi place piesa la nebunie!" - Lora

Piesa “C'est la vie” este o coproductie Mango Records si MediaPro Music. Echipa care s-a ocupat de imaginea Lorei pentru noul videoclip “C'est la vie” este formată din Cera Mihailescu – Styling, Elisa si Elena Nita – Hair si Dana Hursulescu – Make up, iar de baietii de la TWO s-a ocupat Ikwuagwu Mihaela Ioana.

Comentarii