Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Videoclip oficial: Twenty One Pilots - Heavydirtysoul

Duo-ul de hip-hop alternative, Twenty One Pilots își uimește fanii cu un nou videoclip, de această dată, pentru piesa „Heavydirtysoul”.

Single-ul este extras de pe albumul „Blurryface”. Videoclipul a fost regizat de Andrew Donoho. Materialul video de 4 minute îl are în prim plan pe Tyler care cânta într-o mașină cu care trece pe lângă Josh Dun. Toboșarul, la rândul lui, cântă în mijlocul unei străzi în flăcări. În final, mașina ajunge să ardă în totalitate.

Twenty One Pilots se află în turneul „Emotional Roadshow” în America de Nord. Duo-ul va concerta în marile orașe (Chicago, Las Vegas, Anaheim etc.) până în martie, ultimul concert având loc în Louisville.

Twenty One Pilots a primit patru nominalizări la Nickelodeon Kid's Choice Awards 2017. Duo-ul se bate cu The Chainsmokers, Fifth Harmony, Maroon 5, One Republic și Pentatonix la categoria Favorite Music Group. Single-ul „Heathens” a fost nominalizat la categoria Favorite Song. Trupa a devenit cunoscută odată cu apariția pe soundtrack-ul oficial al filmului „Suicide Squad”.

Albumul „Suicide Squad” este la fel de nonconformist ca și filmul, conținând piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști ai momentului - Action Bronson și Dan Auerbach (Black Eyed Peas), Skrillex și Rick Ross, Kevin Gates, Kehlani, Skylar Grey, Grimes precum și Panic! At The Disco (care au înregistrat o reinterpretare a piesei ”“Bohemian Rhapsody”” a celor de la Queen). Tracklistul este completat de piese clasice, precum a celor de la Creedence Clearwater Revival, Eminem cu "Without Me", dar și cover-ul "I Started A Joke" a trupei ConfidentialMX, care a fost prezentă în trailer-ul filmului.

Citește mai multe despre twenty one pilots
Videoclipuri cu twenty one pilots
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE