BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Videoclip oficial: Twenty One Pilots - Heavydirtysoul

Duo-ul de hip-hop alternative, Twenty One Pilots își uimește fanii cu un nou videoclip, de această dată, pentru piesa „Heavydirtysoul”.

Single-ul este extras de pe albumul „Blurryface”. Videoclipul a fost regizat de Andrew Donoho. Materialul video de 4 minute îl are în prim plan pe Tyler care cânta într-o mașină cu care trece pe lângă Josh Dun. Toboșarul, la rândul lui, cântă în mijlocul unei străzi în flăcări. În final, mașina ajunge să ardă în totalitate.

Twenty One Pilots se află în turneul „Emotional Roadshow” în America de Nord. Duo-ul va concerta în marile orașe (Chicago, Las Vegas, Anaheim etc.) până în martie, ultimul concert având loc în Louisville.

Twenty One Pilots a primit patru nominalizări la Nickelodeon Kid's Choice Awards 2017. Duo-ul se bate cu The Chainsmokers, Fifth Harmony, Maroon 5, One Republic și Pentatonix la categoria Favorite Music Group. Single-ul „Heathens” a fost nominalizat la categoria Favorite Song. Trupa a devenit cunoscută odată cu apariția pe soundtrack-ul oficial al filmului „Suicide Squad”.

Albumul „Suicide Squad” este la fel de nonconformist ca și filmul, conținând piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști ai momentului - Action Bronson și Dan Auerbach (Black Eyed Peas), Skrillex și Rick Ross, Kevin Gates, Kehlani, Skylar Grey, Grimes precum și Panic! At The Disco (care au înregistrat o reinterpretare a piesei ”“Bohemian Rhapsody”” a celor de la Queen). Tracklistul este completat de piese clasice, precum a celor de la Creedence Clearwater Revival, Eminem cu "Without Me", dar și cover-ul "I Started A Joke" a trupei ConfidentialMX, care a fost prezentă în trailer-ul filmului.

Citește mai multe despre twenty one pilots
Videoclipuri cu twenty one pilots
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE