Urmărește-ne în Social Media

Twenty one pilots - Chlorine

Twenty one pilots continuă promovarea albumului ”Trench” lansând un video nou, pentru piesa ”Chlorine”. În acest clip facem cunoștință cu un personaj simpatic, pe nume Ned.

Twenty one pilots oferă fanilor un nou videoclip bizar de disecat. În noul clip ”Chlorine”, îi vedem pe Josh Dun și Tyler Joseph umplând o piscină cu apă și clor. De nicăieri apare Ned, un animăluț aparent inofensiv, care se aruncă în piscină fără a se lăsa intimidat de substanțele ce au făcut ca apa să bolborosească. Până la sfârșitul clipului, Ned și Tyler se împrietenesc, videoclipul părând că ar putea avea o continuare.

Chlorine” se regăsește pe albumul ”Trench”, lansat de trupă în octombrie 2018. De pe acest material au fost promovate anterior melodiile ”Levitate” și ”My Blood”.

Tracklist Twenty one pilots - ”Trench”:

 1. "Jumpsuit"
 2. "Levitate"
 3. "Morph"
 4. "My Blood"
 5. "Chlorine"
 6. "Smithereens"
 7. "Neon Gravestones"
 8. "The Hype"
 9. "Nico and the Niners"
 10. "Cut My Lip"
 11. "Bandito"
 12. "Pet Cheetah"
 13. "Legend"
 14. "Leave the City"

Twenty one pilots este o trupă americană, originară din Ohio. Inițial, formația i-a avut în componență pe Tyler Joseph, Nick Thomas și Chris Salih, care a părăsit proiectul în 2011. Din lineup-ul actual fac parte Tyler Joseph și toboșarul Josh Dun.

Primul album lansat cu casa de discuri Fueled by Ramen a fost ”Vessel” (2013). A urmat albumul ”Blurryface”, în 2015, ce a inclus single-urile ”Stressed Out” și ”Ride”, dar și hitul ”Heathens”, înregistrat pentru coloana sonoră a filmului ”Suicide Squad”.

Comentarii