Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Tulbur Apele - Nebun După Ea

Tulbur Apele, un proiect proaspăt din Republica Moldova, lansează ”Nebun dupa ea”, prima piesă din cariera muzicală, extrasă de pe albumul pe care artistul urmează să îl lanseze. Single-ul este compus de Tulbur Apele, iar videoclipul este regizat de Mircea Palamari.
Urmărește-ne pe

„«Nebun după ea» este despre o dragoste platonică, mai degrabă. Am compus piesa de ceva timp, iar atunci când am adăugat beat-urile R’n’B, m-am balansat pe ritm și am rupt scaunul de acolo, din studio. E o combinație perfectă dintre cosmos și ritm, așa aș putea să o descriu, are o atmosferă astrală. Vă pregătim o serie de lansări deja, mai exact, lucrăm la albumul de debut «Strivind Corola De Minuni A Lumii»”, declară artistul.

Vocea feminină ce poate fi ascultată pe această piesă îi aparține Elenei Rotaru, colaborarea venind natural, din dorința de a da o dulceață și o senzualitate liniei melodice.

Cu o direcție nouă și experimentală, Tulbur Apele este un proiect muzical din Chișinău, ce mixează elemente „trippy” cu un sound fresh, care „răscolesc și dăruiesc o stare ascultătorului”, așa cum spune și artistul.

Vocalistul proiectului compune de la vârsta de 12 ani, încercând de-a lungul anilor diverse stiluri muzicale: rock, trap, rap. Ideea pentru proiectul Tulbur Apele a apărut încă de acum 20 de ani, însă momentul prielnic pentru lansarea a venit acum, în 2018.

”Denumirea (Tulbur Apele) vine în sensul cumva figurativ: noi tulburăm apele, noi facem muzică experimentală, noi facem muzică care inevitabil tulbură”, a detaliat artistul din spatele acestui proiect într-un interviu pentru Pro Tv Moldova.

Citește mai multe despre Tulbur Apele
Videoclipuri cu Tulbur Apele
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE