Urmărește-ne în Social Media

Tujamo x Gamuel Sori x SAYNT - Sometimes

DJ-ul german Tujamo, recunoscut ca pionier în scena muzicii electronice dance și laureat cu 3 discuri de platină și 14 discuri de aur, colaborează cu DJ-ul/producer-ul italian Gamuel Sori pentru a lansa piesa "Sometimes".

Această colaborare își are rădăcinile într-o întâlnire neașteptată. Inspirat de muzica lui Tujamo, Gamuel Sori s-a aventurat într-un proiect creativ - un remix al hitului lui Tujamo "Drop That Low". Distribuind un snippet al remixului său pe rețelele de socializare, interpretarea lui Sori a atras un val neașteptat de atenție. Încurajat de răspunsul pozitiv, Sori a lansat remixul complet pe SoundCloud, unde a câștigat și mai multă popularitate. Sori nu știa că remixul său îl va impresiona pe Tujamo. Contactându-l, Tujamo a inițiat colaborarea pentru "Sometimes", exprimându-și admirația pentru sunetul unic al lui Gamuel Sori.

"Sometimes'" cuprinde un mix unic de elemente - o voce în stil urban, care se distinge de sound-urile obișnuite din muzica dance, și ritmurile pulsante ale tech house-ului. Această piesă nu este doar o simplă colaborare, este o dovadă a capacității muzicii de a crea legături și de a depăși limitele convenționale și promite să captiveze audiențele din întreaga lume.

Tujamo a influențat producători din întreaga lume și s-a evidențiat pe scena muzicii electronice. Prezența sa constantă în clasamentul DJ Mag Top 100 DJs începând din 2015 subliniază impactul său semnificativ în industrie. În 2023, s-a clasat pe locul 47 în Top 101 Producers de la 1001 Tracklist, confirmându-și influența și abilitățile.

Colaborările lui Tujamo cu artiști precum Steve Aoki și Dimitri Vegas & Like Mike au produs hit-uri precum "Boneless" (cu peste 1 milion de vânzări la nivel mondial) și "Drop That Low" (clasată pe locul 7 în topul celor mai bine vândute piese electro house pe Beatport). Tujamo a impresionat publicul la festivaluri și cluburi de renume, precum Tomorrowland (BE), Lollapalooza Berlin (DE), Dreamfields Festival (NL), Bootshaus Cologne, Ministry of Sound London și Webster Hall New York. De asemenea, a fost headliner la festivalurile Untold și Neversea din România.

DJ-ul și producătorul italian Gamuel Sori și-a câștigat rapid recunoașterea în genul muzicii electronice. Cu toate că este în industrie de doar doi ani, Sori a reușit deja să impresioneze, piesele sale acumulând peste 10 milioane de stream-uri pe diverse platforme.

Gamuel Sori a obținut rezidențe în cele mai renumite cluburi din Italia și și-a demonstrat abilitățile muzicale pe diverse scene internaționale."Glitterball", recenta sa piesă, a fost primită cu entuziasm în lumea EDM-ului, fiind inclusă în seturile unor artiști precum Lost Frequencies și Oliver Heldens.

Comentarii