Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Videoclip oficial: Tudor Chirilă - 1 Mai

Rupând frânturi de gânduri și frământări, Tudor Chirilă marchează acest 1 mai cu o piesă nouă, meditativă. Melodia captează golul lăsat de amânarea întâlnirii cu marea.

"1 Mai" este o piesă pe care Tudor Chirilă a compus-o din izolare având în minte sentimentul de singurătate resimțit, în special, de cei care nu au pe cineva drag alături în izolare.

"Am făcut cântecul cu gândul la frustrările tuturor celor care nu pot să ajungă la mare în momentul ăsta, cu gândul la oamenii singuri"

"Nu este un cântec care vorbește neapărat despre 1 mai, e mai degrabă un cântec care vorbește despre un sentiment vizavi de drumul către mare și de momentul ăsta în care marea ne-a fost un pic luată și întâlnirea cu marea se amână un pic. În general, începutul verii eu îl consider 1 mai, când lumea merge la mare. Eu nu merg neapărat la mare, dar am făcut cântecul cu gândul la frustrările tuturor celor care nu pot să ajungă la mare în momentul ăsta, cu gândul la oamenii singuri, care traversează mai greu perioada asta", a detaliat Tudor Chirilă.

Pentru videoclip, Tudor a colaborat pe partea de producție cu Rokka Multimedia, editor fiind Remus Achim. Performance-ul este oferit de Alexandra Bălășoiu și Denis Bolborea, tot lor aparținându-le și conceptul coregrafic.

Tudor Chirilă este vocalist al trupei VAMA, una dintre cele mai cunoscute trupe pop-rock din România. Formația își surprinde mereu fanii, jucându-se cu multe curente, fie că e vorba de music-hall, indie rock, electro sau blues. Totodată, VAMA abordează o multitudine de teme într-un spectru larg, de la universul individual la cel social, formația aflându-se într-o continuă căutare.

Citește mai multe despre Tudor Chirila
Videoclipuri cu Tudor Chirila
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE