Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Trupa Zero - Supărat

Trupa Zero, band-ul simpatizat pentru îndelungata rezidență din emisiunea "Happy Hour / La Măruță", a lansat un nou videoclip: ”Supărat”.

Trupa Zero pregătește lansarea celui de-al doilea album, "Vrei să...?". Primul single extras de pe album se numește "Supărat" și este o piesă pamflet produsă la PamPam Studio, ce beneficiază de un videoclip în regia lui Alex Ceaușu.

Trupa Zero și-a început activitatea în 2006. Formația a ajuns în finala națională a concursului Eurovision din 2008 cu piesa “Come this way”, compusă de Marius Moga. Un an mai târziu, piesa “Sunny Days” a ajuns în finala aceleiași competiții, unde a ocupat locul 4. Imediat după lansarea videoclipului “Sunny Days”, trupa și-a lansat și albumul de debut, cu același nume. În 2010, trupa a participat din nou la Eurovision, cu „Lay Me Down„.

Trupa Zero este formată din: Laurențiu Costea (voce), Ionuț Bacula (chitară), Vlad Manolache (chitară bas), Alexandru Piscunov (tobe).

Citește mai multe despre Trupa Zero
Videoclipuri cu Trupa Zero
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE