Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: Trupa Zero - Supărat

Trupa Zero, band-ul simpatizat pentru îndelungata rezidență din emisiunea "Happy Hour / La Măruță", a lansat un nou videoclip: ”Supărat”.

Trupa Zero pregătește lansarea celui de-al doilea album, "Vrei să...?". Primul single extras de pe album se numește "Supărat" și este o piesă pamflet produsă la PamPam Studio, ce beneficiază de un videoclip în regia lui Alex Ceaușu.

Trupa Zero și-a început activitatea în 2006. Formația a ajuns în finala națională a concursului Eurovision din 2008 cu piesa “Come this way”, compusă de Marius Moga. Un an mai târziu, piesa “Sunny Days” a ajuns în finala aceleiași competiții, unde a ocupat locul 4. Imediat după lansarea videoclipului “Sunny Days”, trupa și-a lansat și albumul de debut, cu același nume. În 2010, trupa a participat din nou la Eurovision, cu „Lay Me Down„.

Trupa Zero este formată din: Laurențiu Costea (voce), Ionuț Bacula (chitară), Vlad Manolache (chitară bas), Alexandru Piscunov (tobe).

Citește mai multe despre Trupa Zero
Videoclipuri cu Trupa Zero
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE