Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Trupa Zero - Dragoste amară

Trupa Zero a lansat videoclipul noului single "Dragoste amară". Melodia este compusă de Vlad Manolache împreună cu Alexandru Cotoi, regia clipului fiind semnată de Alex Ceaușu.
Urmărește-ne pe

“Dragostea amară este ca o cafea neîndulcită: ai nevoie de ea, dar nu-ți place gustul. Multi oameni se complac în relații care nu mai merg, însă nu au curajul să pună punct. Piesa pare să aibă un mesaj trist, dar noi îl vedem ca pe un nou început… al unei noi iubiri!”, a declarat Alex, toboșarul trupei.

Noua piesă lansată de Trupa Zero este compusă de Vlad Manolache și Alex Cotoi, iar textul este scris de Vlad Manolache și Laurențiu Costea. Filmările pentru videoclip s-au desfășurat într-un teatru din Ilfov, regia fiind semnată de Alex Ceaușu.

Trupa Zero, înființată în 2006, este compusă din: Laur - voce, Papu - chitară, Vlad – bas și Alex - tobe. Formația a ajuns în finala națională a concursului Eurovision din 2008 cu piesa “Come this way”, compusă de Marius Moga. Un an mai târziu, piesa “Sunny Days” a ajuns în finala aceleiași competiții, unde a ocupat locul 4. Imediat după lansarea videoclipului “Sunny Days”, trupa și-a lansat și albumul de debut, cu același nume. În 2010, trupa a participat din nou la Eurovision, cu "Lay Me Down".

Citește mai multe despre Trupa Zero
Videoclipuri cu Trupa Zero
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE