Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Trupa Zero - Dragoste amară

Trupa Zero a lansat videoclipul noului single "Dragoste amară". Melodia este compusă de Vlad Manolache împreună cu Alexandru Cotoi, regia clipului fiind semnată de Alex Ceaușu.

“Dragostea amară este ca o cafea neîndulcită: ai nevoie de ea, dar nu-ți place gustul. Multi oameni se complac în relații care nu mai merg, însă nu au curajul să pună punct. Piesa pare să aibă un mesaj trist, dar noi îl vedem ca pe un nou început… al unei noi iubiri!”, a declarat Alex, toboșarul trupei.

Noua piesă lansată de Trupa Zero este compusă de Vlad Manolache și Alex Cotoi, iar textul este scris de Vlad Manolache și Laurențiu Costea. Filmările pentru videoclip s-au desfășurat într-un teatru din Ilfov, regia fiind semnată de Alex Ceaușu.

Trupa Zero, înființată în 2006, este compusă din: Laur - voce, Papu - chitară, Vlad – bas și Alex - tobe. Formația a ajuns în finala națională a concursului Eurovision din 2008 cu piesa “Come this way”, compusă de Marius Moga. Un an mai târziu, piesa “Sunny Days” a ajuns în finala aceleiași competiții, unde a ocupat locul 4. Imediat după lansarea videoclipului “Sunny Days”, trupa și-a lansat și albumul de debut, cu același nume. În 2010, trupa a participat din nou la Eurovision, cu "Lay Me Down".

Citește mai multe despre Trupa Zero
Videoclipuri cu Trupa Zero
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE