Urmărește-ne în Social Media

Trupa Zero - Dragoste amară

Trupa Zero a lansat videoclipul noului single "Dragoste amară". Melodia este compusă de Vlad Manolache împreună cu Alexandru Cotoi, regia clipului fiind semnată de Alex Ceaușu.

“Dragostea amară este ca o cafea neîndulcită: ai nevoie de ea, dar nu-ți place gustul. Multi oameni se complac în relații care nu mai merg, însă nu au curajul să pună punct. Piesa pare să aibă un mesaj trist, dar noi îl vedem ca pe un nou început… al unei noi iubiri!”, a declarat Alex, toboșarul trupei.

Noua piesă lansată de Trupa Zero este compusă de Vlad Manolache și Alex Cotoi, iar textul este scris de Vlad Manolache și Laurențiu Costea. Filmările pentru videoclip s-au desfășurat într-un teatru din Ilfov, regia fiind semnată de Alex Ceaușu.

Trupa Zero, înființată în 2006, este compusă din: Laur - voce, Papu - chitară, Vlad – bas și Alex - tobe. Formația a ajuns în finala națională a concursului Eurovision din 2008 cu piesa “Come this way”, compusă de Marius Moga. Un an mai târziu, piesa “Sunny Days” a ajuns în finala aceleiași competiții, unde a ocupat locul 4. Imediat după lansarea videoclipului “Sunny Days”, trupa și-a lansat și albumul de debut, cu același nume. În 2010, trupa a participat din nou la Eurovision, cu "Lay Me Down".

PUBLICITATE
Comentarii