Urmărește-ne în Social Media

Troye Sivan - Rush

Troye Sivan vine după un boost de popularitate masiv în urma apariţiei sale în serialul "The Idol" al lui The Weeknd pe HBO, iar acum anunţă un nou album. Primul single de pe LP se numeşte "Rush" şi primeşte un videoclip care se poate viziona în articol.

"Rush" sună a vară, a dans, a discotecă pe plajă şi este un track atemporal, care s-ar fi convertit în hit şi în anii '90, la început de ani 2000, dar şi acum. A strâns peste 300.000 de vizualizări în 5 ore. Foarte importantă e lumina şi cromatica acestui videoclip, în special în secvenţele de noapte şi în băile cluburilor.

Sunt şanse ca piesă să ajungă un imn LGBTQ şi Troye Sivan să devină icon al comunităţii, prezentând o atmosferă de party cu zero prejudecăţi. Noul album al lui Troye Sivan se numeşte "Something To Give Each Other" şi este primul său LP din ultimii 5 ani. Pop starul australian nu ne-a mai oferit material nou din 2018, când apărea "Bloom".

Sivan descrie noul material ca "o sărbătorire a sexului, dansului, transpiraţiei, comunităţii queer, dragostei şi prieteniei". Troye şi-a început cariera ca YouTuber, devenind apoi cântăreţ şi actor, o apariţie memorabilă în noul serial al lui The Weeknd "The Idol". Inspiraţia pentru noul disc a venit după ce lumea a ieşit din carantina şi pandemie, înfometată de contact uman.

Albumul va sosi pe 13 octombrie prin EMU Music Australia şi include compoziţii ale lui Oscar Gorres. El a lucrat cu Taylor Swift, Katy Perry şi Sam Smith. Au contribuit şi compozitori care au lucrat cu Dua Lipa, Britney Speaers, Selena Gomez şi Imagine Dragons. "Rush" e un track suav şi provocator, care evocă senzaţia unui mare grup de prieteni şi iubiţi care participă la o petrecere.

Videoclipul a fost regizat de către Gordon von Steiner, iar coregrafia e semnată Sergio Reis. Sivan este un icon şi în lumea modei, pe lângă cea a muzicii. A contribuit şi cu o piesă la coloană sonoră a serialului HBO "The Idol", semnat de The Weeknd şi Sam Levinson. E vorba despre un cover electronic după piesa lui George Harrisson "My Sweet Lord".

În vârstă de 27 de ani, Troye a cântat alături de Chali XCX la Coachella.

Comentarii