Urmărește-ne în Social Media

Troye Sivan - Lucky Strike

Troye Sivan își surprinde fanii cu clipul piesei “Lucky Strike”. Melodia este extrasă de pe cel mai recent album al artistului, "Bloom".

Videoclipul este regizat de Emma Westenberg , regizorul nominalizat la premiile Grammy pentru clipul “Pynk”, lansat de Janelle Monáe.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Troye Sivan menține un dialog deschis cu fanii săi. Clipul “Lucky Strike” a fost lansat folosind YouTube Premiere Page chat, pentru a răspunde fanilor săi la toate întrebările, în timpul vizionării în premieră a clipului.

În procesul creativ de realizare al clipului, Troye și Emma au utilizat serviciile oferite de Dropbox - Dropbox și Dropbox Paper. Troye va lansa, de asemenea, și două scurtmetraje care documentează making of-ul. Cele două filmulețe le oferă fanilor ocazia să experimenteze extazul și bucuria din spatele conceptului și procesului de a realizare al clipului “Lucky Strike”. Primul scurtmetraj va fi disponibil luni, 14 ianuarie, și cel de-al doilea miercuri, 16 ianuarie, accesând următorul link.

The FADER a declarat despre “Lucky Strike”:

“Un cântec despre un fumător sexy și una din cele mai bune piese pop ale anului, clar. Refrenul te face să urli la prietenul tău, de pe partea cealaltă a ringului de dans.”

"Bloom" și turneul european din 2019

Piesa “Lucky Strike” este extrasă de pe albumul “Bloom”, care a fost apreciat de către critici precum Rolling Stone, USA Today, Billboard, TIME și The Guardian ca fiind unul din cele mai bune albume ale anului 2018. “Bloom” este al doilea material discografic din cariera lui Troye Sivan. A ajuns pe locul 3 în Australia și pe locul 4 în topul Billboard 200. Single-ul "My My My" este cel de-al doilea number 1 al artistului din Billboard Dance Club Songs. Deși piesele de pe album sunt de o natură foarte personală, ele reușesc să surprindă o serie de experiențe general valabile, universale, parte din procesul de maturizare. Un proces în care înveți din greșeli și din iubirile trecute, în care experimentezi momentul unei noi iubiri care te inspiră să te autodepășești.

Albumul său de debut, din 2015, “Blue Neighbourhood” s-a bucurat de un succes răsunător. Albumul a fost pe primele poziții în topurile iTunes din peste 66 țări, a vândut peste 2.5 milioane de unități în întreaga lume și a fost certificat cu discul de aur în Statele Unite. Single-ul “Youth” a fost în fruntea topului Billboard Hot Club Play.

La finalul anului 2018, Troye Sivan a anunțat că pleca într-un turneu european, urmând să ajungă în mai multe orașe din Marea Britanie și în marile capitale ale Europei. Iubitorii muzicii lui Troye Sivan îl pot vedea pe acesta în cea mai apropiată destinație, Viena (Austria) pe 9 martie.

Comentarii