Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Videoclip oficial: Troye Sivan ft. Ariana Grande - Dance to This

Troye Sivan şi Ariana Grande se înlănţuiesc în dans în videoclipul piesei "Dance to This". Cei doi lansau single-ul luna trecută, iar acum pun versurile şi povestea sa într-un material video nostalgic şi simpatic. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

Dacă multe formaţii rock au abordat scenariul clasic de "deturnare" a unei petreceri de sală de mese/casă de odihnă pentru bătrâni, ei bine Troye Sivan şi Ariana Grande fac asta într-un stil mai blând. Cei doi sunt invitaţii speciali invizibli aproape ai unei săli de mese generice. Reprezentaţia lor nu stârneşte interesul celor din încăpere. De îndată ce intră acordurile catchy ale refrenului în "Dance to This", toţi cei prezenţi simt energia din cameră, dar nu reacţionează în mod deosebit.

Troye Sivan deschide balul, cântând în faţa unor copii care rezolvă cuburi Rubik şi a unor persoane în vârstă care îşi dau pasenţe. Ariana Grande intră pe melodie după pragul de 1 minut şi 30 de secunde şi îşi uneşte vocea cu a lui Troye. Dansând lasciv şi suav, cei doi muzicieni gravitează unul în jurul celuilalt ca astre muzicale pline de pasiune.

Toţi cei care erau cu privirea în jocuri de domino şi Mahjong încep să se ridice şi să plece, exact când am fi crezut că vor dansa. Noua piesă este extrasă de pe viitorul album al lui Troye, "Bloom", care soseşte pe 30 august. Artistul este la al doilea disc din carieră, după cel de debut, "Blue Neighbourhood", lansat în 2015.

În vârstă de 23 de ani, tânărul a mărturisit recent într-un interviu cu Rolling Stone că a luat lecţii de dans înaintea turneului ce urmează. Acesta va promova piesel de pe "Bloom" şi necesită mişcări ceva mai complexe decât ştia Troye. În deschiderea concertelor sale va cânta Kim Petras.

Pe Twitter muzicianul a citat şi câteva surse de inspiraţie pentru noul clip: High School Musical, Grease şi clipul "Pass this On" de The Knife. O ultimă inspiraţie mai haioasă este "un GIF cu Cher care se tot învârte".

Ariana Grande ne-a oferit în ultima săptămână single-ul şi videoclipul piesei "God îs a Woman", hit instant şi imn de împuternicire feminină.

Citește mai multe despre Ariana GrandeTroye Sivan
Videoclipuri cu Ariana GrandeTroye Sivan
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE