BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Trooper - Corupția ucide!

Trooper a lansat videoclipul piesei ”Corupția ucide!”. Versurile melodiei, scrise de Petre Constantinescu, atrag atenția asupra nedreptăților la care sunt supuși oamenii simpli.

Trooper atrage atenția asupra proliferării corupției și a sărăciei în România printr-o piesă cu mesaj. Noul single al formației se numește sugestiv ”Corupția ucide!” și vorbește despre cancerul infiltrat în toate aspectele vieții din România: sănătate, cultură, educație, politică. Versurile, aparținând lui Petre Constantinescu, sunt un strigăt de revoltă împotriva nedreptăților la care sunt supuși oamenii simpli și nevinovați, precum și un îndemn la luptă și rezistență împotriva încălcării drepturilor care ni se cuvin. Videoclipul piesei  a fost realizat împreună cu regizorul Mihai Vasilescu, aflat la a cincea colaborare de acest fel cu Trooper.

Piesa ”Corupția ucide!” este extrasă de pe noul album „În ziua a opta”. Discul cuprinde pe lângă piese noi și câteva surprize. Consecvenți ideii de a reduce în atenția publicului piese aparținând altor formații care au influențat prin muzica lor destinul Trooper, pe noul album vor putea fi ascultate și trei piese din repertoriul Phoenix, Valeriu Sterian și Compania de Sunet și Chrom Dioxid.

Tracklist „În ziua a opta” - Trooper:

 1. Corupția ucide!
 2. Două roți
 3. Trec anii
 4. În ziua a opta
 5. Te simt
 6. Doar Voi
 7. Ștefan cel Mare (preluare Chrom Dioxid)
 8. Nopți (preluare Valeriu Sterian și Compania de Sunet)
 9. Nunta (preluare Phoenix)

Trooper - ”În Ziua a Opta” (copertă album)

Trooper - ”În Ziua a Opta” (copertă album)

Discul „În ziua a opta” va fi lansat în toamnă, în cadrul unui concert ce va avea loc în București. Evenimentul se va desfășura pe 5 noiembrie 2016  la club Quantic, în noua locație din Intrarea Grozăvești.

Prețuri bilete pentru concertul Trooper:

 • 30 de lei (înaintea evenimentului)
 • 50 de lei (în ziua evenimentului)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Trooper
Videoclipuri cu Trooper
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE