Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Trent Reznor & Atticus Ross - Juno

Trent Reznor a colaborat cu producătorul și compozitorul englez Atticus Ross pentru noul single ”Juno”. Piesa și videoclipul sunt inspirate de misiunea navetei spațiale Juno.

Juno” este noul single compus de Trent Reznor și Atticus Ross pentru campania de promovare a misiunii navetei spațiale trimise pe Jupiter. Lansată de NASA pe 5 august 2011, Juno va ajunge pe Jupiter astăzi, 4 iulie.

Noua piesă a lui Trent Reznor și Atticus Ross este acompaniată de un clip ce conține imagini din spațiu și pasaje video din cadrul pregătirii misiunii ”Juno”. Vizualul debutează cu un citat din Albert Einstein.

“The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and science.” - Albert Einstein

În traducere:

”Cel mai frumos lucru pe care îl putem experimenta este misterul. Este sursa științei și artei adevărate.” - Albert Einstein

Juno” este primul single lansat de Reznor de la soundtrack-ul pentru ”Gone Girl”, din 2014. Melodia include fragmente audio cu sunetele produse de planeta Jupiter.

Trent Reznor și Atticus Ross compun muzică împreună de mulți ani, fiind premiați cu Oscar pentru soundtrack-ul filmului ”The Social Network” și cu Grammy pentru coloana sonoră a filmului ”The Girl with the Dragon Tattoo”. Cei doi au colaborat, de asemenea, la piese ale trupelor How to Destroy Angels, Nine Inch Nails și Tapeworm.

Citește mai multe despre Trent Reznor
Videoclipuri cu Trent Reznor
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE