Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Travis - What Will Come

Travis a lansat videoclipul noului single ”What Will Come”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Everything at Once”.

La 3 ani de la apariția albumului ”Where You Stand”, Travis a revenit cu un nou material discografic. Formația indie rock a lansat pe 29 aprilie discul ”Everything at Once”, de atunci formația promovând, pe rând, single-urile ”3 Miles High”, "Magnificent Time" și "Radio Song".

Cel mai recent single extras se numește ”What Will Come” și este însoțit de un videoclip regizat de solistul Fran Healy.

"'What Will Come' este despre a te lăsa pe mâinile universului și despre a accepta ce ți se oferă, în loc de a respinge. Este despre a-ți aminti de o anume stare de spririt care s-a pierdut și de a te întoarce la ea știind că, indiferent de rezultat, o poți lua din nou de la capăt și atunci când o vei face, vei fi mai puternic. E o piesă despre ”a nu renunța până nu ai dat ultima picătură de energie”. E un fel de-a spune că fiecare gură de aer e o primă gură de aer”, a explicat Fran pentru Under The Radar Magazine.

Scoțienii de la Travis cântă împreună, în aceeași formulă, de peste 20 ani. Discografia lor cuprinde 8 albume de studio: „Good Feeling” (1997), „The Man Who” (1999), „The Invisible Band” (2001), „12 Memories” (2003), „The Boy with No Name” (2007), „Ode to J. Smith” (2008), ”Where You Stand” (2013) și recent lansatul ”Everything at Once”. Cel de-al doilea material discografic, „The Man Who” , a adus formației primul Brit Award, la categoria Cel Mai Bun Album.

Citește mai multe despre Travis
Videoclipuri cu Travis
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE