Urmărește-ne în Social Media

Travis - Valentine

Travis intră în categoria greilor în materie de distors pe chitară, ”Valentine” marcând probabil cea mai heavy lansare a trupei de rock alternativ. În videoclip îl vedem pe vocalistul Fran Healy răpus de amintirea unei iubiri din trecut.

Noul single "Valentine" se regăsește pe albumul "10 Songs", de pe care a fost extrasă și piesa "A Ghost".

Potrivit comunicatului de presă ce-i anunță lansarea pe 9 octombrie 2020, "10 Songs" este "un album care introduce publicul de la început în propriul microclimat emoțional și-l menține captiv acolo. Este, de asemenea, un album al maturizării (...) despre felul în care viața pune în dificultate iubirea și despre felul în care iubirea face față acestor provocări."

Fiecare piesă de pe acest album are o puternică încărcătură, Fran mărturisind că, deși felul în care scrie ar putea fi considerat desuet, îl preferă în locul modalităților moderne, ce presupun colaborarea a 10 oameni pentru o singură piesă.

 "Scriu melodii într-un mod învechit. Șezând în fundul patului și <<vărsându-mi mâhnirea de om simplu într-un gol sonor, pe genunchiul meu>>, după cum spunea Joni Mitchell.

Personal, mai bine ascult 10 piese scrise de un singur om, decât o piesă scrisă de 10 oameni. Iar dacă eu simt asta, sunt sigur că mai sunt și alții care simt la fel".

Noul disc "10 Songs" poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al formației. Fanii au la dispoziție mai multe pachete, cu CD, vinyl și/sau casetă.

Tracklist "10 Songs" - Travis:

  1. Waving At The Window
  2. The Only Thing
  3. Valentine
  4. Butterflies
  5. A Million Hearts
  6. A Ghost
  7. All Fall Down
  8. Kissing In The Wind
  9. Nina's Song
  10. No Love Lost

Scoțienii de la Travis cântă împreună, în aceeași formulă, de 30 de ani. Discografia lor cuprinde 8 albume de studio: "Good Feeling" (1997), "The Man Who" (1999), "The Invisible Band" (2001), "12 Memories" (2003), "The Boy with No Name" (2007), "Ode to J. Smith" (2008), "Where You Stand" (2013) și "Everything at Once" (2016). Cel de-al doilea material discografic, "The Man Who, a adus formației primul Brit Award, în categoria Cel Mai Bun Album.

PUBLICITATE
Comentarii