Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Travis Scott ft. Drake - Sicko Mode

La timp pentru Halloween-ul de săptămâna viitoare, Travis Scott şi Drake lansează videoclipul psihedelic al piesei "Sicko Mode". Cu un astru bizar pe cer şi o sumedenie de filtre de culoare, acest clip este un festin vizual mai ales la nivel cromatic. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Odată cu lansarea acestui single, Travis Scott a obţinut al patrulea său loc întâi în topul Billboard Rhythmic Songs. Scott ocupase locul întâi în acelaşi top cu piese precum "Antidote", "Goosebumps" şi "Sky Walker" (featuring cu Miguel). Noul clip este cu siguranţă memorabil şi are valorile de producţie ale unui video cu buget mare. Drake intră pe flow surprinzător de agresiv, pentru ca apoi să apară din senin Travis Scott.

Muzicianul păstrează aerul SF al creaţiilor de pe ultimul său LP, transformând mediul urban într-un veritabil "Travis World". O parte din videoclip este oarecum specifică rap-ului, cu fete care fac twerking sau băieţi de cartier la un hotel dubios de periferie. Lucrurile se schimbă atunci când apare un zombie cu lentile de contact, Travis se dedublează şi fumigene roşii aprind atmosfera.

Drake revine pe flow pe un fundal alb-negru şi ne reaminteşte că este cel mai bun rapper romantic din mainstream. "Sicko Mode" este regizat de către Dave Meyers, care a respectat întocmai viziunea lui Travis Scott. Acelaşi regizor se află în spatele vizualurilor pentru piesele "God is a Woman" (Ariana Grande), "Humble" (Kendrick Lamar) şi "All the Stars" (Kendrick şi SZA)

Scott a prezentat pe ultimul său album o distopie inspirată de parcul său preferat de distracţii. Totul este supradimensionat, trippy, absurd. Albumul "Astroworld" sosea în luna august, înţesat de colaborări de marcă. În ultimele luni Drake a lansat mai degrabă colaborări, decât piese solo. L-am auzit pe hitul "Mia" cu o săptămână în urmă, însoţindu-l pe Bad Bunny pe un track în limba spaniolă.

La început de lună colabora cu French Montana pe "No Stylist", iar în vară rupea topurile cu dublul album "Scorpion". De pe acela s-au remarcat hituri ca "In My Feelings", care a dat naştere unui viral uriaş online, faimosul "Kiki Challenge".

Citește mai multe despre DrakeTravis Scott
Videoclipuri cu DrakeTravis Scott
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE