Urmărește-ne în Social Media

Travis Scott - Butterfly Effect

Rapperul Travis Scott a lansat recent un videoclip pentru piesa "Butterfly Effect", care poate fi descris doar ca "psihedelic". Regia îi aparţine lui BRTHR, iar povestea este una cu efecte vizuale colorate, mult neon şi secvenţe intercalate rapid.

Acţiunea din "Butterfly Effect" se desfăşoară în faţa noastră ca un vis, ca o halucinaţie de vară şi de insolaţie. Travis îşi alternează vocea curată cu flow calibrat lent, cu modificări vocale pe bază de ecou sau autotune. Beat-ul are un bas scufundat printre sintetizatoare ce amintesc de anii 90. Travis Scott se află călare pe Lamborghini-ul său, lângă care domnişoare dau din păr, se stropesc cu apă şi scuipă fluturi.

Printre drifturi cu motociclete într-o arenă cu fum roşu şi în secvenţe alb negru care duc la o explozie de culoare, e clar că regizorul e pasionat de caleidoscopul vizual. BRTHR este un duo regizoral, compus din Alex Lee şi Kyle Wightman. Portofoliul celor 2 include pe lângă acest clip psihedelic şi o reclamă Adidas, dar şi videoclipul "Party Monster" al lui The Weeknd.

Mai mult decât atât şi "In The Night" al lui The Weeknd a avut parte de viziunea aceloraşi regizori. "Butterfly Effect" este un single extras de pe albumul "Bird In the Trap Sing McKnight", care a atins vânzări la nivel Platinum. Travis Scott se pregăteşte de o vară şi toamnă ocupată, cu apariţii la concerte şi festivaluri. Împreună cu Kendrick Lamar şi Chance the Rapper va fi headliner timp de 3 zile la festivalul Day N Night din septembrie.

Piesa pe care o auziţi mai sus a fost produsă de către Murda Beatz, colaborator fidel cu Scott. L-am auzit pe artist pe ultimul release Major Lazer, dar şi pe piesa "On Everything" a lui DJ Khaled luna trecută.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1