Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: Travis - Magnificent Time

Trupa de rock alternativ Travis a lansat videoclipul noului single ”Magnificent Time”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Everything at Once”.

La 3 ani de la apariția albumului ”Where You Stand”, Travis revine cu un nou material discografic. Formația indie rock lansează pe 29 aprilie discul ”Everything at Once”, până atunci oferind fanilor spre ascultare un nou single, ”Magnificent Time”. Melodia vine însoțită de un videoclip haios, regizat de solistul Fran Healy.

”Acesta este videoclipul piesei ”Magnificent Time”. Pe lângă faptul că este clipul oficial al acestui single, el face parte și din povestea vizuală a albumului “Everything at Once”, care va fi inclusă ca DVD pe versiunea deluxe a discului (disponibil pentru precomandă). În clip este prezentat și un dans, pe care vă rugăm să-l învățați până la următoarele noastre concert. Salutare!”, scrie solistul Travis, Fran Healy.

Scoțienii de la Travis cântă împreună, în aceeași formulă, de peste 20 ani. Discografia lor cuprinde 7 albume de studio: „Good Feeling” (1997), „The Man Who” (1999), „The Invisible Band” (2001), „12 Memories” (2003), „The Boy with No Name” (2007), „Ode to J. Smith” (2008) și ”Where You Stand” (2013). Cel de-al doilea material discografic, „The Man Who” , a adus formației primul Brit Award, la categoria Cel Mai Bun Album.

Citește mai multe despre Travis
Videoclipuri cu Travis
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE