Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Travis - A Ghost

Travis iese din izolare cu un single nou, ce lasă trecutul în urmă. Intitulat ”A Ghost”, single-ul vine acompaniat de un videoclip, anunțând lansarea unui nou material de studio.

Fantoma trecutului îl bântuie pe vocalistul Fran Healy, însă îi rămân ântipărite și câteva învățăminte. Viața trebuie trăită așa cum e ea, fără căutarea unor ascunzișuri care să-ți scurteze suferința. "A Ghost" e o piesă despre acceptare și anunță un album ce atinge profunzimi emoționale, abordate în 10 piese, de unde-i vine și titlul - "10 Songs".

Potrivit comunicatului de presă ce-i anunță lansarea pe 9 octombrie 2020, "10 Songs" este "un album care introduce publicul de la început în propriul microclimat emoțional și-l menține captiv acolo. Este, de asemenea, un album al maturizării (...) despre felul în care viața pune în dificultate iubirea și despre felul în care iubirea face față acestor provocări."

Fiecare piesă de pe acest album are o puternică încărcătură, Fran mărturisind că, deși felul în care scrie ar putea fi considerat desuet, îl preferă în locul modalităților moderne, ce presupun colaborarea a 10 oameni pentru o singură piesă.

 "Scriu melodii într-un mod învechit. Șezând în fundul patului și <<vărsându-mi mâhnirea de om simplu într-un gol sonor, pe genunchiul meu>>, după cum spunea Joni Mitchell.

Personal, mai bine ascult 10 piese scrise de un singur om, decât o piesă scrisă de 10 oameni. Iar dacă eu simt asta, sunt sigur că mai sunt și alții care simt la fel".

Noul disc "10 Songs" poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al formației. Fanii au la dispoziție mai multe pachete, cu CD, vinyl și/sau casetă.

Tracklist "10 Songs" - Travis:

  1. Waving At The Window
  2. The Only Thing
  3. Valentine
  4. Butterflies
  5. A Million Hearts
  6. A Ghost
  7. All Fall Down
  8. Kissing In The Wind
  9. Nina's Song
  10. No Love Lost

Scoțienii de la Travis cântă împreună, în aceeași formulă, de 30 de ani. Discografia lor cuprinde 8 albume de studio: "Good Feeling" (1997), "The Man Who" (1999), "The Invisible Band" (2001), "12 Memories" (2003), "The Boy with No Name" (2007), "Ode to J. Smith" (2008), "Where You Stand" (2013) și "Everything at Once" (2016). Cel de-al doilea material discografic, "The Man Who, a adus formației primul Brit Award, în categoria Cel Mai Bun Album.

Citește mai multe despre Travis
Videoclipuri cu Travis
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE