Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Videoclip oficial: Tranda feat. Sore - Persoana Mea

Urmărește videoclipul "Persoana Mea". Piesa a fost lansată de Tranda în colaborare cu Sore pe EP-ul "CONSTANGELES - Volumul 1". Materialul a fost lansat la Okapi Sound, fiind regizat de Ionuț Trandafir.

Videoclipul "Persoana Mea" a fost filmat sub regia lui Ionuț Trandafir (Trandafilm), în București, atât în aer liber, cât și într-un studio video. Imaginile cu Sore au fost filmare pe malul mării, în localitatea 2 Mai.

„Eu, fiind de la mare, mereu am un sentiment de libertate și inspirație când ajung în Constanța. Simt că acolo mă regăsesc atât ca om, cât și ca artist. Mi s-a părut o bună oportunitate de a transmite vizual o parte din starea mea. "Persoana Mea" este ultimul single promovat de pe EP-ul "CONSTANGELES - Volumul 1". Deja lucrez la "CONSTANGELES - Volumul 2" și, în mare parte, e gata. Va avea un caracter mai deschis, dar tot experimental ca sound. V-am pregătit câteva surprize și colaborări, pe care le veți auzi în toamnă.

Vă pup și ținem legătura! YeShawoo!” transmite Tranda.

"Persoana Mea" îndeamnă ascultătorii să aibă încredere în propria persoană și să ia atitudine indiferent de situație. Piesa a fost realizată în toamna anului trecut la Okapi Sound Studio, de producția muzicală ocupându-se Tranda, Vlad Lucan și Grasu XXL.

Tranda și Sore promovând single-ul "Persoana mea"

Tranda și Sore promovând single-ul "Persoana mea"

„Am fost foarte încântată atunci când mi s-a propus această colaborare, iar piesa mă reprezintă foarte mult. Mă bucur că am avut ocazia să cânt și alături de Tranda despre cât de bine este să fii tu, în pielea ta, fericit și mulțumit.”, spune Sore despre colaborarea cu Tranda.

"Persoana Mea" este cel de-al doilea videoclip al unei piese extrase de pe "CONSTANGELES - Volumul 1", proiectul lui Tranda pe care au fost invitați Grasu XXL, Smiley, Sore, Cabron, Nane, Deliric și DJ Oldskull. Primul volum al proiectului "CONSTANGELES" a fost lansat în februarie 2014 și poate fi ascultat integral pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound. Cel de-al doilea volum "CONSTANGELES" va fi lansat în luna septembrie.

Citește mai multe despre SoreTranda
Videoclipuri cu SoreTranda
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE