Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Tranda - Picioarele inainte

Tranda lansează un nou single extras de pe următorul album. Piesa se numește „Picioarele înainte” și este al treilea track de pe materialul discografic intitulat „NORD”.

Noul single este compus de către Costin Trandafir (Tranda), alături de Paul Iorga. Tranda s-a implicat și în realizarea videoclipului, la care a colaborat și de această dată cu Dan Mihai Lupescu.

„NORD” este al patrulea album de studio semnat Tranda, material care va apărea în câteva luni și care este lansat alături de MediaPro Music.

Peste 16 ani de muzică, artistul sinonim cu termenul „Constangeles”, ce a dat și titlurile a două albume, a lansat de-a lungul timpului piese ca „În Drum Spre Bani”, „La lume din nou”, „Dacă cerul”, „Pe zona”, „Bulevard”, „Febra” și a colaborat cu artiști ca Grasu XXL, Smiley, Criss Blaziny, Zhao, Nane, Cabron, Deliric, Sore, Spike etc.

În luna aprilie, Tranda a colaborat și cu Delia Rus la piesa "Ochii la mine". Atunci, artista a declarat:

“L-am cunoscut pe Tranda cerându-i practic să colaboreze cu mine pe piesa asta pentru că era tiparul perfect. Adică el e un artist extraordinar, dar în același timp era fix tipologia bărbatului despre care e vorba în această piesă așa că ar fi dat răspunsul perfect.”

Citește mai multe despre Tranda
Videoclipuri cu Tranda
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE