Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Tranda - FASHION

Tranda a lansat videoclipul noului single ”FASHION”. Piesa este extrasă de pe albumul „CONSTANGELES 2”, așteptat pe piață luna aceasta.

Fashion” este noul single Tranda și cel de-al doilea extras de pe albumul „CONSTANGELES 2”. Piesa este compusă de rapper și promovată printr-un videoclip realizat de Ionuț Trandafir (Trandafilm). Lansarea melodiei „Fashion” vine cu 5 zile înaintea apariției pe piață a albumului  „CONSTANGELES 2”, EP ce va fi disponibil atât pe YouTube, cât și prin serviciile de streaming.

Primul volum „CONSTANGELES” a fost prezentat în luna februarie a anului trecut și poate fi ascultat pe canalul de YouTube Okapi Sound sau prin  intermediul serviciilor de streaming.

Momentan, Tranda pregătește ultimele detalii ale celui de-al doilea volum „CONSTANGELES”. EP-ul va fi lansat la începutul lunii octombrie, la un an jumătate după primul volum și la exact trei ani după albumul său de debut, „Evoluția”. Materialul este unul divers din punct de vedere al sound-ului și al mesajului, incluzând colaborări inedite.

„Are energie, are stări variate și simt că e continuarea firească a volumului 1. A fost un proces destul de lung până să stabilesc piesele care se potrivesc pentru o dinamică mai buna a materialului. Câteva piese nu au mai ajuns pe album, tocmai din cauză că vreau să fie cât mai concentrat”, spune Tranda despre „CONSTANGELES – Volumul 2”.

Citește mai multe despre Tranda
Videoclipuri cu Tranda
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE