Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Videoclip oficial: Tranda - FASHION

Tranda a lansat videoclipul noului single ”FASHION”. Piesa este extrasă de pe albumul „CONSTANGELES 2”, așteptat pe piață luna aceasta.

Fashion” este noul single Tranda și cel de-al doilea extras de pe albumul „CONSTANGELES 2”. Piesa este compusă de rapper și promovată printr-un videoclip realizat de Ionuț Trandafir (Trandafilm). Lansarea melodiei „Fashion” vine cu 5 zile înaintea apariției pe piață a albumului  „CONSTANGELES 2”, EP ce va fi disponibil atât pe YouTube, cât și prin serviciile de streaming.

Primul volum „CONSTANGELES” a fost prezentat în luna februarie a anului trecut și poate fi ascultat pe canalul de YouTube Okapi Sound sau prin  intermediul serviciilor de streaming.

Momentan, Tranda pregătește ultimele detalii ale celui de-al doilea volum „CONSTANGELES”. EP-ul va fi lansat la începutul lunii octombrie, la un an jumătate după primul volum și la exact trei ani după albumul său de debut, „Evoluția”. Materialul este unul divers din punct de vedere al sound-ului și al mesajului, incluzând colaborări inedite.

„Are energie, are stări variate și simt că e continuarea firească a volumului 1. A fost un proces destul de lung până să stabilesc piesele care se potrivesc pentru o dinamică mai buna a materialului. Câteva piese nu au mai ajuns pe album, tocmai din cauză că vreau să fie cât mai concentrat”, spune Tranda despre „CONSTANGELES – Volumul 2”.

Citește mai multe despre Tranda
Videoclipuri cu Tranda
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE